Ez egy vagy két csík? Már lehet hogy csak ábrándozok, és csak én látom két csíkosnak a tesztet?
5 napos késés után csináltam, és háát nem tudom eldönteni van e ott második csík. és itt olvastam hogy van aki meg tudja csinánli a negatívját, és akkor látszik hogy hány csíkos. tudnátok segíteni???
előre is köszönöm!!!
bocsi, de ez negativ szerintem. amit itt mindenki második halvány csiknaklát az nem az!
valoban közelebb kéne lennie a másikhoz.
ahogy vége van annak a résznek, ahová a vizelet beitatodik, azt látjátok.(nem tudom máshogy leirni, aki látott már tezstet az tudja miről beszélek)
csinálj pár nap mulva, de ez nega sztem...egy többgyerekes anya
Szia!
A szellemcsík is látszani szokott a kép negatívján.... nekem sajna látszott, mindenki azt mondta hogy baba, de sajna nem az volt, úgyhogy ne abból indulj ki + tényleg elég furi ez a teszt, én tuti csinálnék másikat a helyedben.
Megy a drukk!
29 hetes km
ezen elbizonytalandotam én is.
elsőre pozinak mondanám
de tényleg távol van a másik csík.
vegyél már egy másik tesztet
holnapi reggeliből tesztelj megint
pl gabriel vagy caerl blue, vagy medi-lab..
Nagyon szorítok, hogy baba legyen a dologban, de az előttem szoloknak igazuk van. Nem jo helyen van az a csík...
Nekem ma 6 napos késés utan ilyen lett a Tiédhez hasonlo tesztem:
Csak összehasonlítas képpen, hogy hol kellene lennie a csíknak.
Szerintem is probalj meg, egy masik tesztet!!! Szorítok!
Szia!
Szerintem is negtív, mert nagyon messze van a 2 csík. De reméljük tévedünk. Csinálj egy másik fajta tesztet.
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen:)
Na mi lett az eredmény? Pozitív??
Drukk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!