Ez egy vagy két csík? Már lehet hogy csak ábrándozok, és csak én látom két csíkosnak a tesztet?
5 napos késés után csináltam, és háát nem tudom eldönteni van e ott második csík. és itt olvastam hogy van aki meg tudja csinánli a negatívját, és akkor látszik hogy hány csíkos. tudnátok segíteni???
előre is köszönöm!!!
nekem ugyan ilyen lett a tesztem
azóta 20 hetes kismama vagyok :))))))
GRATULA!!!!
100% teszt, mint ahogyan 100% védekezés - olyan nincs...
csak az orvos mondhat tutit, de mint már írtam, nekem ugyan ilyen volt!
és mivel késik a menstruációd (mint anno nekem is) már 2 biztos pontod van, amiből tudsz következtetni :)
Boldog babavárást, jó egészséget nektek!
Nekem ilyen halvány csíkkal kezdődött és mostanra egy gyönyörű 3 hónapos enyhén hisztis és elkényeztetett kislánnyá alakult. :)
A szellemcsík általában szürkés, és van amikor idő után jön ki. A tiéd szerintem nem az. Csinálj még tesztet, erősödni fog biztosan.
Az a 2. csík túl lent van szerintem, picit felette kellene lennie, ahol kissé mintha szellemcsík látszódna.
Biztos, hogy az az?
Bár lehet, hogy csak selejtes a teszt és lejjebb csúszott, vagy mi...
Én a helyedben csinálnék egy másik tesztet, míg bele nem éled magad.
Drukkolok!
Szerintem is csinálj másfajtát. Az utolsó képen a csík nagyon lent van, annak nem ott kellene lenni! Szurkolok!
14 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!