Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez egy vagy két csík? Már...

Ez egy vagy két csík? Már lehet hogy csak ábrándozok, és csak én látom két csíkosnak a tesztet?

Figyelt kérdés

5 napos késés után csináltam, és háát nem tudom eldönteni van e ott második csík. és itt olvastam hogy van aki meg tudja csinánli a negatívját, és akkor látszik hogy hány csíkos. tudnátok segíteni???

[link]

[link]

[link]

előre is köszönöm!!!

2011. jún. 28. 22:59
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Nem tudom hol kellene lennie, én csak azt látom hol van halványan. És látom megcsináltad a negatívját, amit köszönök, és azon is 2 csík van...tehát azt hiszem kezdek örülni :)!
2011. jún. 28. 23:34
 12/30 A kérdező kommentje:
Hát így már utolsó előtti :):):)! Neked is köszönöm a választ kedves utolsó :) és tényleg ha látszik a negatívon akkor tuti ott a csík?????
2011. jún. 28. 23:36
 13/30 anonim ***** válasza:

nekem ugyan ilyen lett a tesztem

azóta 20 hetes kismama vagyok :))))))

GRATULA!!!!

2011. jún. 28. 23:37
 14/30 A kérdező kommentje:
Gratulálok!!!!
2011. jún. 28. 23:44
 15/30 A kérdező kommentje:
Még egy kérdésem lenne. Olvastam itt valami szellem csíkról, de ugye ez nem az lesz? Ez szép rózsaszín arra meg azt írja nem igen színes. Nem akarom magam becsapni, hogy elkezdek örülni, utána meg jön a pofára esés......
2011. jún. 28. 23:46
 16/30 anonim ***** válasza:

100% teszt, mint ahogyan 100% védekezés - olyan nincs...

csak az orvos mondhat tutit, de mint már írtam, nekem ugyan ilyen volt!

és mivel késik a menstruációd (mint anno nekem is) már 2 biztos pontod van, amiből tudsz következtetni :)

Boldog babavárást, jó egészséget nektek!

2011. jún. 29. 00:50
 17/30 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen halvány csíkkal kezdődött és mostanra egy gyönyörű 3 hónapos enyhén hisztis és elkényeztetett kislánnyá alakult. :)

A szellemcsík általában szürkés, és van amikor idő után jön ki. A tiéd szerintem nem az. Csinálj még tesztet, erősödni fog biztosan.

2011. jún. 29. 05:57
 18/30 anonim ***** válasza:
100%

Az a 2. csík túl lent van szerintem, picit felette kellene lennie, ahol kissé mintha szellemcsík látszódna.

Biztos, hogy az az?

Bár lehet, hogy csak selejtes a teszt és lejjebb csúszott, vagy mi...

Én a helyedben csinálnék egy másik tesztet, míg bele nem éled magad.

Drukkolok!

2011. jún. 29. 08:32
 19/30 anonim ***** válasza:
Csináltál másik tesztet? Kivánom, hogy egyértelmű + legyen, és majd ird meg légyszives, hogy Veled örülhessünk :-))
2011. jún. 29. 08:36
 20/30 anonim ***** válasza:

Szerintem is csinálj másfajtát. Az utolsó képen a csík nagyon lent van, annak nem ott kellene lenni! Szurkolok!

14 hkm

2011. jún. 29. 08:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!