A debreceni kaáli intézet után ment valaki át győrbe?
Nekem Debrecenben sikerült elsőre, de nem is hiszem, hogy mentem volna Győrbe, elég messze van.
Szerintem az is sokat számít mi a bajod, ismeretlen eredetű meddőségnél meg szerintem mindegy hogy hova mész, alapvetően nem tudják hogy mi okozza a gyerektelenséget, csak beültetik aztán vagy sikerül vagy nem .
Köszönöm a válaszokat!
Nekem is az a bajom, hogy messze van és gondolom hasonló menete mint debrecenben. Arra gondolok, hogy amikor be indul a beültetés előtti hajcihő oda is menni kell minden másnap. De elég sokan mondták, hogy miért nem megyünk od át inkább.
Azt azért nem értem ha nem kell menni Győrbe a teljes beültetési és utógondozási folyamat befejezéséig akkor, nem mindegy ha Debrecenben maradsz?
Akkor ugyanúgy Debrecenben kezelnek.
Utolsó előtti!
Ezért gondoltam, hogy átt kellene menni!
Utolsó!
Ötször olvastam el a válaszod de akkor sem értem, hogy mire gondolsz ezzel a kommenttel!
Utolsó vagyok. Én úgy értelmeztem az előttem író válaszát, hogy nem kell menni Győrbe csak 2x3x a többit itt levezénylik, vagyis Debrecenben.
Erre írtam a választ.
Egyébként én az utógondozással meg voltam elégedve, kaptam gyógyszereket, kúpot, minden héten visszahívtak ultrahangra, mi többet tudnak még tenni?
Így már értem.
Én sem gondolom azt, hogy ott elsőre sikerülne. Az én testem az én szervezetem ott is ugyanaz lenne. A gyógyszerek meg inyekciók is ugyan azok. Debrecenben is meg tesznek mindent én ugy érzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!