Debreceni Kaáli intézet, dr Leskó Sziasztok! A Kaáliban már az időpont kéréskor orvost kellett választani. Felsorolt a csaj egy csomó doki nevet, megjegyeztem a Leskót, és "bliccre" mondtam. Milyen döntés volt?
A nőgyogyóm a debreceni Kaáliba irányított minket, mivel gyógyszeres kezelés mellett sem volt peteérésem, vérzésem is csak megvonásos.
Le tudná valaki írni, hogy milyen vizsgálatokat kérnek, mert útközben hívtam, és mondogattam, hazáig, de félek, hogy valamelyiket elfelejtettem. Amire emlékszem:
Hepatitis B
Hepatitis C
HIV
Clamidia
Nőgyógyászati rákszűrés
Teljes vérkép
Vizelet
EKG
HIÁNYZIK VALAMI A LISTÁMBÓL???
Dr. Leskó Róbert a "harmadik" orvos a Kaáliban, nemrég került oda. Bodnár doktor és Tándor doktor a régebbiek. De Leskó is biztos jó, különben már nem lenne ott.
A listádból szerintem nem hiányzik semmi, csak nyilván a párod spermalelete, ha még nincs meg.
Jártam... már feladtam :) De téged csak biztatlak, hogy menj, mert vannak csodák.
Ha valamit tudok segíteni, nyugodtan írj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!