A képek láttán ez pozitív eredmény szerintetek?
Sajnos elég gyenge képeket tudtam készíteni de ennek ellenére megköszönöm hogy, bíbelődtök vele.
A helyzet az hogy, 21-én vagy 24-én kellett volna megjönnie a havi dolgomnak. Ezidáig semmi. Ma délután készítettem ezt a tesztet és egy eléggé halvány második csíkféleséget lehet rajta látni. Bizakodom abban hogy, esetleg nektek is látható eme szörnyű képeken. Tényleg nagyon gyenge. Ha minden igaz ezt hívjátok szellemcsíknak. Szeretnék bátorítást kapni hogy, nem csak én szeretnék egy második csíkot látni hanem ti is látjátok azt. Nagyon szépen köszönök minden véleményt és tanácsot mikor ismételjek tesztet vagy mikor kellene orvoshoz mennem vagy épp hagyjam a csudába mert ez negatív stb....
Kedves Utolsó!
Köszönöm a kérdésed.
Hát iagziból már kellene tesztelni.
A doki adott egy laboros vizsgálatra beutalót és azzal kellene tesztet készíteni de a félelem attól hogy, negatív lesz kicsit vissza tart.
Ha minden igaz 24-én kellett volna megjönnie és ez a 6-dik késő nap.
Szóval lehet megvárom a hétfőt vele.
Nemigazán tudom mit tegyek mert kiváncsi is vagyok.
A férjem szerint bírjam ki hétfőig mert az a 10-dik nap lenne és akkor főleg egy laboros vizsgálatnak ki kell hogy, mutassa a biztosat.
Lehet ezt is kellene csinálni.
Na mindegy ennyit rólam.
Esetleg nálad is hasonló szituációról beszélhetünk.
Ha gondolod oszd meg velünk.
Írj ha lesz egy kis időd és szép napot kívánok.
Ildikó
Bocsáss meg hogy, visszakérdezek.
Esetleg ovulációs tesztel vagy hőmérőzéssel próbálod kideríteni hogy, mikor van peteérésed....
Ha valamiben tudok szívesen segítek.
Sokan a hüvelyi váladék állagát nézik plusz vesznek ovulációs teszteket plusz hőmérőznek stb.....
Ha gondolod oszd meg velem/velünk hogy, hogy is állsz és ha lehet segítünk.
Persze csak ha szeretnél ilyesmiről beszélni.
Én a legtöbb esetben szeretek elbeszélgetni emberekkel ezen az oldalon. Nagyon sok hasznos/használható információhoz jutottam illetve a partnerem.
Sőt annak ellenére hogy, ez egy anonim oldal 2 olyan barátnőm is lett akikkel itt ismerkedtem meg és azóta személyesen is találkozunk.
Na de hagyjuk is ezt.
Ha bármiben tudunk segíteni akkor írj bizalommal.
Szép napot neked. Ildikó
Hát kedves Mindenki!
Sajnos úgy jártam hogy, ma reggel csináltam most egy Gábriel nevű tesztet és mondhatom olyan halovány rajta a csík hogy, szinte alig látni.
A másik sem volt Miska halványságba de ez aztán tényleg szinte nem is látható.
A mensesem az nem jött meg eddig.
Nem tudom mire gondoljak de ezek szerint baba az nem valószínű.
Esetleg elment de akkor meg miért nem jön meg.
Vagy majd akkor fog megjönni amikor kellene majd 24-én.
Most mire gondolhatok szerintetek.
Mi a csuda lehet.
Járt már így valaki.
Megköszönném ha írnátok továbbra is és az is nagyon jólesett hogy, eddig velem voltatok.
Szívesen veszem a véleményeket tapasztalatokat továbbra is.
Ildikó
Kedves Utolsó!
Köszönöm hogy, írtál.
De ha a múltkor vagyis a héten hétfőn csináltam egy tesztet és azon látható egy halványka csík (erről tettem fel a képeket) akkor ezzel a tesztel ma hogyan produkálhattam negatívat.
Én orvosnál voltam. Cisztát nem találtak pl amitől magasabb lehet ugyancsak a hcg szint stb....
Szóval hétfőn volt egy halvány csík most meg negatív....
Egyszerűen nem értem....
Talán csak úgy lehet ez nem??? ha volt ott valami most meg már nincs...
Vagy nem tudom. Felfázva sem vagyok meg semmi ilyesmi.
Na mindegy is.
Köszönöm ha továbbra is írtok.
Sajnos nagyon elkeseredtem.
Hát ilyesmit nem gondoltam volna és olyan jó megosztani másokkal meg hát biztos nem én jártam egyedűl így és a véleményekből tapasztalatokból nagyon sokat tanulok.
Szóval köszönöm. Ildikó
06.30-án a 10 óra nem tudom hanyas vagyok. :) elfelejtettem, mire írni akartam.
Bocsi, hogy most írok, de oda voltunk pihenni péntek-szombat-vasárnap. (kikapcsolódni egy kicsit)
Nem használtam még ovutesztet, hőmérőzni hőmérőztem, nyákot szoktam figyelni illetve én minden egyes peteéréskor nagyon sz*rul vagyok. (alig birok menni annyira fáj a petefészkem olyankor)
Most meg sajnos semmi, sem hő emelkedés, sem egy normális nyák, és semmi fájdalom.
Előző hónapban a szokásosnál erősebb vérzésem volt, viszont nyálkahártyát nem igazán vettem észre benne, (azelőtti hónapban nagyon sok volt)
Ez a helyzet kedves Ildikó.
Nem tudom veled mi lehet, de figyelemmel fogom kísérni a kiírt kérdésed, mert már én is nagyon várom, hogy most akkor mi van.
Sziasztok!
Én vagyok aki 20-ára nem vártam, szombaton újra teszteltem és egyértelmű negatív lett! Még mindig nem jött meg... Cisztám sincs, ugye mert nézték UH-on szerdán! Tehát nem tudom mi van én sem! :( Nekem is volt 1 halvány pozi tesztem, azóta meg folyamatosan negatív... Ildikó majd írj még! Én is jelentkezem majd, ha lesz bármi változás!
Üdv: Bogi
Kedves Mindenki!
Annyira jólesik hogy, írtok....De komolyan ...Nagyon.
Én is leírom mi volt hátha még tanulópéldának jó lehetek.
Én elmentem újfent a dokihoz...
Látta uh-gon hogy, baba volt a dologban...
De véleménye szerint lehet baja volt vagy nem volt meg minden feltétele annak hogy, a terhesség a maga módján elinduljon. Ahogy, kihúzta a készüléket már olyan kis piros izék voltak rajta (bocsássatok meg a részletezésért) így mondta hogy, megjön/megjött a vérzés és a szervezetem maximálisan jól működve Kiüríti a sajnos elvesztett magzatot. Próbáltam a szavaival elmesélni amiket mondott. Szóval én sajnos most elvesztettem a babukát. El vagyok keseredve rendesen. Szerettem volna ha a harmadik baba is kis korkülönbséggel születne ahogy, ez az első kettőnél volt. A második babával úgy voltam hogy, egyszerűen éreztem hogy, ott akkor abban a pillanatban kell együtt lennünk és ez így is lett.
Sajnos ezt a harmadik babával nem bírtam megismételni.
1,5-év korkülönbséget szerettem volna. Most a legkisebb 3 éves és hiába próbálkoztam vele hogy, meglegyen.
Idáig mint most el sem jutottam. A hosszú hónapok alatt a havidolog mindíg napra pontosan megérkezett.
Mindíg jól el is keserített....
Erre végre késni kezdett és ennek kellett történnie...
A doki mondta hogy, hagyjak ki egy hónapot meg ilyesmi.
Mondtam neki hogy, én nem szoktam álmokba ringatni magam és hagyni hogy, a szervezetem kiszúrjon velem.
Egyszer átéltem és azóta nagyon odafigyelek hogy, ez ne fordúlhasson elő még egyszer. Na de mindegy is.
A férjem testvérének a felesége hasonlóan járt mint én. A következő hónapban meg terhes lett. Megszületett a kisfiú erre a születést követő hónapban ott termett a kislány. Bizony ilyen is van. El is beszélgettem vele. A két gyerek között nincs egy év különbség. Hihetetlen és mégis megtörténhet. Mesélte hogy, kb egy évet próbálkoztak. Nem akart sikerülni aztán a férje leállította hogy, ha mindíg azt nézi na vajon mit mutat a teszt a 15-16-dik napon úgy nem is lesz. Szegény ő is elkeseredett ahogy, itt sokan velem együtt. Aztán jött is a kisfiú és mondom a másik...
Én nem voltam sajnos ennyire egyszerű. Mert én a meddőségi központba jártam igaz nem sok ideig. Egy nyamvadt kis hormon nem termelt eleget és ez az apróság gátolta meg hogy, kisbabám legyen. Alig hogy, kiírták a gyógyszert pár hétre hogy, mentem vissza az utolsó vizsgálatra(átjárhatóságira) megtalálták a Kincsőkémet 5 hetesen. Nos egy hormon kevesebb anyagot termel és már ez is elég ahhoz hogy, meggátolja egy baba sikerét.
Soha nem feledem az érzést amikor az orvos közőlte hogy, nézd csak ki van itt....
Na de bocsássatok meg hogy, ennyit írtam...
Remélem nem voltam túl zavaros és tényleg bocsi hogy, ennyit írtam.
Írjatok ti is mi van veletek...
Ha bármi kérdés van vagy akármi szívesen segítek ha tudok és köszönöm hogy, vígasztaltok....nagyon jól esik. Jó is hogy, megoszthatom veletek az eseményeket és remélem ti is így vagytok ezzel. Írjatok.
Puszilok mindenkit. Ildikó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!