Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A képek láttán ez pozitív...

A képek láttán ez pozitív eredmény szerintetek?

Figyelt kérdés

Sajnos elég gyenge képeket tudtam készíteni de ennek ellenére megköszönöm hogy, bíbelődtök vele.

A helyzet az hogy, 21-én vagy 24-én kellett volna megjönnie a havi dolgomnak. Ezidáig semmi. Ma délután készítettem ezt a tesztet és egy eléggé halvány második csíkféleséget lehet rajta látni. Bizakodom abban hogy, esetleg nektek is látható eme szörnyű képeken. Tényleg nagyon gyenge. Ha minden igaz ezt hívjátok szellemcsíknak. Szeretnék bátorítást kapni hogy, nem csak én szeretnék egy második csíkot látni hanem ti is látjátok azt. Nagyon szépen köszönök minden véleményt és tanácsot mikor ismételjek tesztet vagy mikor kellene orvoshoz mennem vagy épp hagyjam a csudába mert ez negatív stb....

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 27. 17:23
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:

Szia! Én vagyok aki 20dikára nem vártam. Voltam dokinál:

Nem volt időpontom, mert az legközelebb 2-3 hét múlva van... 2 doki is rendelt egyszerre, a betegirányítás felküldött, hogy kérdezzem meg a dokikat, fogadnak-e...

Felmentem... Vártam, hogy végre beszélhessek már valakivel!!! Rendelési idő vége előtt 1 és negyed órával sikerült egy asszisztensel beszélni, aki azt mondta még egy előjegyzett betegük van, így engem már nem tudnak ellátni (mert 1 óra erre úgy látszik nem elég!?!)!

Akkor bementem a másik dokihoz, aki azt mondta, hogy a menzeszem késének az okát csak 2 hét múlva tudja megnézni, mert ez nem sürgösségi ellátás!!! Sajnos időközben összeszedtem valami fertőzést is, arra írt fel krémet... Szóval ennyi volt a nagy orvosi látogatásom!!!!

NEm tudtam meg semmi újat! :(

2011. jún. 28. 22:17
 22/40 anonim ***** válasza:

Szia én írtam neked tegnap,hogy remélem szerencsésebb leszel mint én.

Nekem is sikerült a baba 6 év fogamzásgátló után a 2 ik hónapba de sajnos 4 hetesen elvesztettem :S és azóta is vizsgálatra járok,hogy rendesen kiürültem vagy nem,mert akkor sajnos küret kel:(.Drukkolok neked pihenj sokat.

2011. jún. 28. 22:36
 23/40 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó elötti!

Köszönöm hogy, írtál.

Nos számomra sem ismeretlen a tórtúra amit végig jártál.

Én 3napja próbálom felvenni a kapcsolatot egy időpont végett a dokival.

Tegnap azt mondta egy csávó a recepción hogy, ma 19és 19:30között menjek mert akkor lesz egy kis szabad idő.

Be is mentem a megbeszélt időpontban.

Erre a recepciós betelefonált a dokihoz hogy, vagyok meg stb erre a doki azt ,mondta hogy,ha nem vérzek és nem görcsölök akkor majd holnap délelött.

Erre nem sem kellett több.

Megmondtam a fiúnak hogy, 3 napja próbálok bejutni ide és nem fognak csak úgy pöckölgetni mert éppen így van vagy úgy.

Oda mentem a doki ajtajához és vártam hogy, kijöjjön valaki.

1 jó fél óra múlva elöjött egy nő és elmondtam neki mi a szitu.

Kiment a recepcióhoz nagy dühösen és megkérdezte a fiatalokat hogy, ki akar ezek után itt dolgozni......stb....stb.....

Na mindegy.

Nagy nehezen fogadtak....

A dokinak már addigra annyira mehetnéke volt hogy, úgy döfte belém a hüvelyi ultrahang készülék alkatrészét hogy, azt hittem a fejem búbján jön majd ki,.,,,,

Szóval ilyenek voltak....

Eztán azt mondta hogy, a terhesség legkisebb valószínüségét sem zárja ki mert elképzelhető....ám nagyon korán jöttem.

Kb a jövőhéten hétfőn kedden kellett volna jönni.

Szóval én sem tudtam meg sokkal többet...

Arra meg hogy, a mensi adott esetben miért maradt el arról már könyvet is írtak, erre hozzátettem hogy., nálam nemszokás ez a kimaradozás.

Amikor kimaradt abból babák is lettek....

De ha úgy gondolja vegyünk legalább kenetet nincs e valami a háttérben pl.

De nem ezeknek mehetnékük volt és azzal a másikkal meg lesz ami lesz.

Hát ennyit dióhéjban az orvosi kivizsgálásokról és sajnálattal látom hogy, nem vagyok egyedül.

Hát én is elmeséltem a legujjabb fejleményeket és én is szeretném tudni hogy, hogyan alakúlt a sorsod.

Nagyon fogom várni hogy, írj és pihenj sokat...:-)

2011. jún. 29. 04:31
 24/40 Manka68 ***** válasza:

Sziasztok!

Én ezek miatt törődtem bele, hogy ha normális ellátást akarok, akkor magándokihoz járok. Azóta bármi gondom van, fogad a doki, és mindent elmond, mindent megnéz, amit látni szeretnék. Pénzbe kerül, de inkább kifizetem azt a pár ezer forintot, minthogy tologassanak ide-oda. :-)

2011. jún. 29. 04:57
 25/40 anonim ***** válasza:
Sajnos most nincs pénzem magándokira. :( Ha lenne, eszembe se jutna sztk felé menni... :D amúgy ma egy másik kerületben, másik dokihoz megpróbálok bejutni, majd írok mi volt! Kérdező majd írj te is, várom!!! :)
2011. jún. 29. 11:22
 26/40 A kérdező kommentje:

Kedves Manka68!

Hát igen a magán rendelés az sokkal de sokkal másabb.

Az első gyerekemnél azt is megtapasztalhattam hogy, a szülésnél mennyire más ha az embernek saját orvosa van.

Ott feküdt egy hölgy mellettem.,

Csak egy függöny választotta el.

Onnan tudtam meg nagyon sok mindent a szüléssel kapcsolatban hogy, hallgattam mit mond neki a szülésznő.

A kis hölgy kapott teát meg bármit amit kért a párja kávét meg a stb....

Tőlem azt se kérdezték szomjan haltam e már.

Én csak egy magzatvíz vizsgálatra mentem be mert túlhordtam a kicsit. Ilyenkor minden nap már be kell járni.

Na mindegy. Kérdezték reggel hétkor szeretném e már a babát.

Én hüle meg azt mondtam igen és bele egyeztem a szülésmegindításba.

Nem szabadott volna.

Este fél kilenc előtt pár percel született meg a kislányom. De addig se egy korty innivalót sem semmit sem kaptam.

Este hatkor volt váltás és a másik szülésznő olyan kedves emberséges volt velem hogy, neki akartunk fizetni.

De nem fogadta el. Azt mondta neki ez a hivatása a pénzt meg költsem a babára....

Egy tünemény volt az a nő. Ő hozott inni. Nembírtam tágulni már a fájásoktól. Rábeszélt hogy, engedjem meg a szurit amit gerincbe adnak mert rengeteget fog már segíteni ebben a kifáradt szituációban.... Adoki csak annyit tudott hogy, magának milyen alacsony a fájdalom küszöbe...na köszönöm. Ennyi óra elteltével kiváncsian néztem volna végig a dokit...

Hát ennyi nagyon dióhájban. Iszonyat számít fizetsz e és mennyit. Egy anyuka csak 30ezret tudott adni a doki meg vissza adta hogy, köszönöm én már reggeliztem....

Hát azt hittem ilyen nincs a világon.

Nagyon fontos mint látjátok a pénz.

Mint az sztk és a magán doki közt is.

Én a második gyereknél éjjel kerültem be mint derült égből a villámcsapás. Nem voltam én felkészülve sem pénzel sem hasonlókkal.

De a férjem hozott be 20ezret. Nem volt több egyszerűen.

De a doki nem fogadta el. Bár ez még fiatalka volt. Viszont mégis ügyes és odaadó. Mégcsak meg sem vagdosott. És nagyon dícsért. Bár minden szülése ilyen lenne.

A pénzt át sem vette.

Szóval ritkán de akadnak emberek akik hivatásból űzik ezt.

Bár lehet szerencsém volt.

Na mindegy is. Csak úgy elmeséltem hátha tanúlságos.

De az tuti hogy, a tegnapi vizsgálatomért egy centet sem fizettem volna. Még csak nem is úgy indultak ki hogy, pénzt várjanak. Hanem csak egy futószalagos husika....

Pedig nagyon sok anyuka az sztk-s rendeléseken is ad pénzt annak az X orvosnak mert most mondjuk nem a magánrendelőjébe hívta be a saját anyagait használni hanem ide.

Annyira látszik ki fizet és ki nem. Mert a bánásmód nem egyforma.

Na mindegy is.

Írjatok nekem hogy, vagytok. Haladtatok e valamerre.

Te is írd meg fogadtak e abban a másik sztk-ban és mit mondtak.

Nagyon kiváncsian várom.

Szép napot kívánok mindenkinek.

Ildikó

2011. jún. 29. 13:40
 27/40 anonim ***** válasza:

Sajnos ezt orvos függő is a magyar orvosok 90%-a ilyen.

Én ezért is járok magán dokihoz és az se magyar a Péterfy kórház szülészetén ő a legjobb orvos.És éjjel nappal lehet hívni ha gond van egyből fogad.Őt tudom ajánlani mindenkinek :)

2011. jún. 29. 14:00
 28/40 anonim ***** válasza:

Voltam dokinál, megnéztek UH-gal. Nincs baba, nincs ciszta, nem látott semmi különöset a doki...Annyit mondott, hogy menjek vissza 1 hét múlva, hátha akkor látszik már petezsák... De ennek elég kicsi esélye van(de van)!

Szóval ez van!

Ha jól tudom, a jövőhéten már lesz dokim!!! Tudok menni hozzá! Lehet magánba megyek, mert régen is úgy jártam hozzá (és jövőhéten fizu), vele szültem a kislányomat is! Volt szülésznőm is és én azt ehettem és ihattam szülés előtt/közben, amit akartam, de én nem tudtam se inni, se enni! :D

2011. jún. 29. 18:11
 29/40 anonim ***** válasza:
kedves kérdező, mikor tesztelsz újra?
2011. jún. 29. 21:55
 30/40 A kérdező kommentje:

Nagyon kiváncsi leszek mit mondanak a jövőhéten neked.

Látod én is úgy jártam hogy, nem látott apróságot de mivel a méhfal elég vastag volt a megtapadáshoz nagyon nem zárta ki a terhességet.

Egyenlőre nem jött meg és reménykedek.

Neked mikor kellett volna megjönnie? Lehet még neked is korai. Elvileg az 5-6 hét az amikor már látnak valamit.

Nagyon kiváncsi leszek mit írsz a jövőhéten...

Csak olyan rossz ez a várakozás hogy, azt el semtudom mondani.

Vagyis biztos ti is így vagytok ezzel szóval butaságot beszélek.

Na mindegy is.

Írj majd meg mindent és az biztos csak egy jó dolog lesz ha a saját dokidhoz mész vissza aki már ismer és egyáltalán.

Ott tuti nem lesz pöckölgetés.

Nagyon vigyázz magadra és írj feltétlen.

Ildikó

2011. jún. 30. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!