Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A képek láttán ez pozitív...

A képek láttán ez pozitív eredmény szerintetek?

Figyelt kérdés

Sajnos elég gyenge képeket tudtam készíteni de ennek ellenére megköszönöm hogy, bíbelődtök vele.

A helyzet az hogy, 21-én vagy 24-én kellett volna megjönnie a havi dolgomnak. Ezidáig semmi. Ma délután készítettem ezt a tesztet és egy eléggé halvány második csíkféleséget lehet rajta látni. Bizakodom abban hogy, esetleg nektek is látható eme szörnyű képeken. Tényleg nagyon gyenge. Ha minden igaz ezt hívjátok szellemcsíknak. Szeretnék bátorítást kapni hogy, nem csak én szeretnék egy második csíkot látni hanem ti is látjátok azt. Nagyon szépen köszönök minden véleményt és tanácsot mikor ismételjek tesztet vagy mikor kellene orvoshoz mennem vagy épp hagyjam a csudába mert ez negatív stb....

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 27. 17:23
1 2 3 4
 11/40 Manka68 ***** válasza:

Én is látom a második csíkot, nekem a nemvárt reggelén volt ilyen. Baba volt.

Most szerintem azt kéne nézned, hogy erősödik-e. Ugyanolyan teszttel, mint ez. Mondjuk úgy kétnaponta ellősz egyet, úgy látszania kell az erősödésnek. Ha nem erősödik, az általában azt jelenti, hogy valami elindult, de nem maradt meg. Ilyenkor pár nap múlva megjön a mensi. Ha pedig erősödik, akkor minden szép. :-)

Dokihoz még nagyon korai menni, sajnos nem szokás vérvételt kérni náluk, pedig az biztosabbat mond. Egyéb vizsgálati módszerek ilyenkor még nem mutatnak semmit.

2011. jún. 27. 19:03
 12/40 anonim ***** válasza:
nekem a 2.képen egyértelműen látszik a 2.csík.Én szerintem ez pozi:)
2011. jún. 27. 19:05
 13/40 anonim ***** válasza:

szia

szerintem a fotók nagyon jók lettek (sok mindenkinek nem sikerül ilyen) Szerintem később volt peteérésed és azért lehet ez a halovány teszt. Én még a hétvége fele mindenképp tesztelnék még egyet reggeli pisiből. Ha azon sem lesz ennél erősebb csík, akkor valószínű ez is negatív. Ha pedig lesz, akkor egyértelmű. Viszont jövőhéten mindenképp elmennék dokihoz, ha nem jön meg és a teszt sem egyértelmű.

Majd írj, hogy mi lett végül.

2011. jún. 27. 19:07
 14/40 anonim ***** válasza:
Számomra is egyértelmű a második képen a második cík....jajj,de örülnék én egy ilyennek..!:-S
2011. jún. 27. 19:08
 15/40 A kérdező kommentje:

Jaj olyan aranyosak vagytok hogy, ennyien írtok nekem.

El sem hinnétek mennyire jó ilyen bíztató sorokat olvasni....

Örülök hogy, nem csak én képzeltem oda azt a bizonyos második csíkot hanem ti is látjátok. Ráadásúl nektek csak ezek a nem túl jó képek jutottak.

Meg is fogadom a tanácsaitokat...

Bár ott motoszkál bennem hogy, a második gyermeknél a nemvárt napján teszteltem egy szerintem tökéletesen megbízható tesztel és azon ott volt a két csík. Az egyik halványabb volt de azért nem tétováztam elhini hogy, ez az főleg hogy, már szinte azt mondhatom hogy, tudtam.

Na szaladtam is az orvoshoz.

Ő hüvelyi ultrahangal nézett meg és tétovázott így elsőre de aztán mondta hogy, a méhfal igaziból elég vastag. És mintha lenne ott, látna ott valami apróságot. Ráadásul a teszt is pozitív szóval siker van.

És bizony a kiírt napon hajnalban meg is lett az én drága Andrisom aki a második a sorban és most meg ovodába elsőként.

Minden a lehető legsimábban ment.

Nekem az első gyermekem születése óta a mensim beállt egy amolyan óramű pontosságra. Amikor az eltért akkor baba is volt a dologból. De tessék most itt dillemmázok és próbálok bizakodni és olyan jó hogy, megoszthattam veletek.

Azt reméltem hogy, már lehet tesztelni és normálisan leolvasható eredményt kapok. De megfogadom amit írtatok és 2 nap múlva újra megkísérlem. Köszönöm hogy, velem vagytok de kimondhatatlanúl és bízom benne hogy, megmarad a kicsi és ezek az alhasi fájdalmak csak anyit jelentenek hogy, ez a terhesség meg ilyen hiszen nincs két egyforma.

Bár nem fáj nagyon. Amikor meg kellett volna jönnie akkor elkezdte és ez azóta kisebb nagyobb megszakításokkal de tart. És a lelkem mélyén úgy érzem ha valami fáj az sosem lehet jó előjel. Kiváncsi lennék nálatok volt e ilyesmi vagy hasonló és jó vége lett e.

Én is nagyon szívesen hallanám mások élményeit.

Még egyszer köszönöm hogy, ennyien írtatok nekem. :-)

2011. jún. 27. 19:30
 16/40 anonim ***** válasza:

Szerintem + megy a drukk.

Remélem te szerencsésebb leszel mint én.

2011. jún. 27. 22:46
 17/40 anonim ***** válasza:

SZia! Én 20-dikára nem vártam és még mindig nem jött meg 1 hete... pénteken volt egy hasonló tesztem, mint, amilyen a tied. Csináltam még egyet szombaton és ma, de mind2 negatív lett... :( Nekem is néha "fájdogál" a méhem, de inkább úgy mondanám, érzem, hogy van, mert nem erős fájdalom. 4 napja rosszul vagyok, hányinger+szédülés+kimerültség. De a tesztek negatívak!!! Nem értem! Holnap megyek dokihoz, remélem meg tudja majd mondani mi a helyzet odabent! Amúgy nekem is óraműpontosságú (volt) a ciklusom...

Szorítok neked, hogy erősödjön a második csík!!!

2011. jún. 27. 23:43
 18/40 A kérdező kommentje:

Kedves Utánam lévő.

Köszönöm hogy, írtál nekem.

Bár szívesen meg hallgatnálak mi történt már ha szeretnél róla beszélni.

Köszönöm hogy, erősíted bennem a reményt és írj ha leszegy kis időd.

Kedves Utolsó!

Én a tesztek ellenére merek drukkolni neked.

Tegnap mikor elindítottam e kérdésem még pluszba nézelődtem a neten és sokszor olvastam olyat hogy, negatív teszt ellenére bizony ott volt a baba.

Valami hormont tettek felelőssé a nemnormális működésért.

Egy ismerősöm van aki bár nem nőgyógyász és írtó messz lakik ide ahhoz hogy, személyesen tudtunk volna beszélni azt mondta hogy, ha valami fáj az soha nem túl jó jel...

De ha gondolom vegyek elevit vitamint ami magzatvédő mert ha még nem kezdtem el vérezni akkor még talán segíthet....

Ha azonban valami baja van a leendő bébinek akkor szerencsés esetben el fog menni és ebbe bele is kellene törődnöm hiszen ki szeretné azt ami utána jöhet.

Egyébként hogy, láttam azt az ominozus második csíkot sajnos mástól is lehet hormon emelkedés a szervezetben....

De mint ő mint én azon vagyok hogy, nem szabad találgatni meg spekulálni.... Mert ezek mind csak megrémítik az embert és sorolhatnám.

Elvileg az elmaradt mensitől kellene várni 10 napot és akkor dokihoz menni. Ő majd biztos megerősíti vagy épp rossz hírt közöl.

De én reménykedek ha nem jött meg akkor abból baba lehet és remélem nálad is.

HA ELJUTOTTÁL AZ ORVOSHOZ AKKOR KÉRLEK FELTÉTLEN ÍRD MEG ITT NEKÜNK MIT MONDOTT. MI A HELYZET MERT NAGYON AGGÓDOK ÉRTED.

ILDIKÓ

2011. jún. 28. 09:34
 19/40 anonim ***** válasza:
Mintha csak az én tesztem láttam volna. Ez engem is nagy izgalomba tartott, mert nagyon szerettünk volna már egy babát. 3tesztet csináltam 6nap alatt. Abban volt ilyen spéci teszt is ami állítólag ´azonnal´ kimutatja. Mind3, ugyanilyen volt mint a tied. Hogy ott volt az a csík, de kezdtem azt hinni hogy már csak bebeszélem magamnak. Majd rákövetkezö héten, a doki közölte, hogy a teszt negatív, de ha már itt vagyok csinál egy vérvételt, aminek majd holnap megtudhatom az eredményét. De üsse-part, legyen egy UH is. A dokinak csak kerekedtek a szemei, nem szólt csak nézte a monitort. Azt hittem megint cista, mert volt rá példa, mire közölte hogy egy baba, két baba, három baba....aztán mondtam, hogy szerintem ne nézze tovább. Ennyi elég lex. Végülis a harmadik aztán felszívódott, de aranyos ikreim lettem, abból a halvány csíkból. A doki szerint pont azért nem mutatta ki, mert van egy szint ami fölött ezek a tesztek nem képesek kimutatni a hCG szintet, mondhatni megzavarodnak. :D úgyhogy....érted miröl beszélek!? :D sok szerencsét a továbbiakban.... :D
2011. jún. 28. 13:28
 20/40 anonim ***** válasza:

én is pont ugy vagyok ahogy a kérdező majd jövőhéten ki derül mi van pocaklakó vagy semmi :(

kérdező várom az eredményt hogy neked gratulálhatok!!

2011. jún. 28. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!