A képek láttán ez pozitív eredmény szerintetek?
Sajnos elég gyenge képeket tudtam készíteni de ennek ellenére megköszönöm hogy, bíbelődtök vele.
A helyzet az hogy, 21-én vagy 24-én kellett volna megjönnie a havi dolgomnak. Ezidáig semmi. Ma délután készítettem ezt a tesztet és egy eléggé halvány második csíkféleséget lehet rajta látni. Bizakodom abban hogy, esetleg nektek is látható eme szörnyű képeken. Tényleg nagyon gyenge. Ha minden igaz ezt hívjátok szellemcsíknak. Szeretnék bátorítást kapni hogy, nem csak én szeretnék egy második csíkot látni hanem ti is látjátok azt. Nagyon szépen köszönök minden véleményt és tanácsot mikor ismételjek tesztet vagy mikor kellene orvoshoz mennem vagy épp hagyjam a csudába mert ez negatív stb....
Én látom a csíkot,ami jó jel ha már fotón "keresztül" is látszik.
Nekem nemvárt előtt 4 nappal volt ilyen.
Jaj nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.
Nagyon meglepődtem hogy, máris idelátogattatok...
Tudjátok nekem ez lenne a 3-dik babukám ha ez tényleg babát szeretett volna mutatni nekem.
Normál időben amikorra vártam a mensit el is kezdett fájdogálni a hasam.... Ez nap mint nap elő jön.
Nem tudom mire vélni. Minden nap beteszem a betétet (Bocsi a részletességért) de semmi. Ezt egyik babánál sem tapasztaltam. A patikus mondta hogy, bár a tesztre van írva hogy, napközben is elvégezhető jobb a reggeli vizelet. Már majdnem kidobtam elkeseredésemben mikor feltűnt ez a nagyon halovány csík. De azt írja egyikőtök hogy, a nemvárt előtt volt neki ilyen 4nappal ...akkor nekem nem kellene erősebbnek lennie így x nappal utána?
Hát szóval nem tudom merjek e reménykedni....
Szerintetek mit tegyek. Elmenjek holnap orvoshoz vagy ez még korai? Megköszönöm nektek ha továbbra is segítetek kitalálni ebből a helyzetből.
Köszönöm szépen a további válaszokat.
Bocsássatok meg ha butaságot kérdezek de mit jelent pontosan a szellemcsík?
Én ahogy, életemben igen keveset vásároltam hcg tesztet soha nem láttam ilyet. Vagy ahogy, a két babámnál konkrétan látszódott a 2csík vagy az volt hogy, csak egy. De ilyet még nem tapasztaltam. Köszönöm ha még szánsz rám egy kis időt és bocsi ha butaságot kérdeztem.
Szia!
Szerintem tesztelj egy 10-es teszttel reggeli pisiből holnap. Ha van odabent valaki, akkor szerintem a 10-es teszt már kimutatja. :)
A kép: az első kép alapján azt mondanám, hogy pozitív, de a másik kettő alapján pedig azt mondom, hogy sajnos szellemcsík.
Majd írd meg mi lett veled (veletek). :)
Kedves Utolsó!
Köszönöm hogy, írtál.
Most hogy, írtad eme erősséget hogy, egy 10-eset próbáljak ki meg néztem én mit is vettem. Ez egy Pregnasens teszt és 25-ös.
Na most elvileg rá van írva hogy, már a 3napos terhességet kimutatja a napszak bármelyik részében. A patikus rögtön ezt vette elő. Többet nem hogy, válasszak pl én. És az árából ítélve hát nem tudom mit gondoljak. 500 valamennyi volt csupán.
Az elözö gyerekeknél Gabrielt vettem. Na mindegy is.
Köszönöm hogy írtál. Illetve még annyit kérdeznék vissza hogy, mit is jelent pontosan a 'szellem csík" kifejezés.
Nálam eddig annál a minimális alkalomnál vagy két csík volt vagy csak egy. De ilyet ilyen haloványkát még nem láttam. Itt olvastam elsőként a szellemcsíkról és kiváncsi lenék ez mit takar pontosan.
Szia!
Utolsó vagyok.
Szellemcsíknak azt szokták hívni, amikor csak pl egy bizonyos szögből nézve látod a második csíkot. Sokan azt mondják, hogy ha lefényképezed és negatívot készítesz belőle, akkor azon a szellemcsík nem, csak a valódi csík látszik rendesen. a babatervezők weboldalán foglalkoznak ezzel, ha jól emlékszem. De ha google-ba beírdod pl: dpo 16 pregnancy test, és váltasz képekre, akkor ott sok infot találsz.
Köszönöm szépen kedves utolsó!
Akkor jól spekuláltam a szellemcsík fogalmát de igazából a valóságban nem kell forgatni a kezemben a csíkot hogy. lássam. Látszik az ha normálisan rátekintek nem csak így vagy úgy, csak nagyon halványan. Én meg azt gondoltam hogy, egy normális erősebb csíkot kellene látnom mint a másik két gyerekemnél a Gabriel teszten. Azon a nemvárt nap után azért egy normális két csíkot láttam és nem egy ilyen haloványkát amit mondom majdnem kidobtam mikor láttam hogy, ott van. De mondom nem kell forgatni ahhoz hogy, lássam. Bár nem bírtam normális fotókat alkotni.
Na de utána nézek annak amit írtál és tényleg köszönöm hogy. fáradoztál miattam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!