Terhes a párom. Nagyon örülünk neki, de egyikőnknek sincs ötlete, hogy hogyan tovább. Egyikőnk szüleitől sem kérhetjük, hogy tartson el +2 embert. Mit tegyek? 16F
Sokat késett, és még csak 3 hetes terhes? akkor valamit nagyon elszámoltatok!
Mondjuk nem értem, hogy azt hogy nem tudtátok észrevenni, hogy hiba csúszott a védekezésbe.....szerintem azt az ember általában észreveszi-és akkor még ott van a 72 órás tabletta:S
Mivel védekeztetek?
Mindig napra pontos volt neki, amit eddig max késett 1 nap volt, most már 6nál tart.
Óvszerrel. Fetherlite Ultima, Durex. Ezt szoktuk használni, és abszolút nem éreztem hogy kiszakadt volna vagy hasonló... :\
Hát nem figyeltetek kellőképpen oda, szerintem ezt azért észre lehet venni. Ha te nem is (bár mondjuk szokás az óvszert ellenőrizni aktus után) a párod mindenképpen-mert ugye a sperma kifolyik.
.......mondjuk ezen már kár rágódni. Nemtudom, hogy én be merném e vállalni ilyen fiatalon-pedig én nagyon ellene vagyok az abortusznak!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!