A védőnőnek tulajdonképpen nem a gyermekek védelme lenne a dolga? Akár a saját szüleitől is?
Szia!
Hát sajnos vannak ilyenek, és nekik mindig elsőre összejön a baba! Nagyon elszomorított amit írtál, főleg, hogy azt akarja, hogy elvegyék a babáját, meg mindent amit itt leírtál. A választ nem tudom, de gondoltam megosztom veled az első gondolataimat ami erről eszembe jutott.
Te meg csináld úgy a babád nevelését, ahogy eddig csináltad ha valami hasznosíthatót mond a védőnő azt jegyezd meg a többire meg csak bólogass és felejtsd el.
Boldog babázást kíván 8 hónapos anyuka!
Szia!
Én nagyon sajnálom a kisfiút,és a pocak lakót:(Én erre azt mondom ha ezt nem vették észre,ami pár hónapja ezzel a 17 hetes kicsivel történt,akkor azt sem,ami azzal a picike fiúval történik akiről te írsz!
MINDENKI NÉZZE MEG A LINKET:
AKI AKAR GYÚJTSON ÉRTE GYERTYÁT!MEG SZAKAD A SZÍVEM!
3 hós baba anyukája,üdv Zsuzska
Szia!
Azért nem foglalkozik vele senki, mert senki nem érzi a saját feladatának (gondolok itt a gyerekorvosra, védőnőre). Ami borzasztó!
De az is borzasztó, hogy ott vagytok egy zárt közösségben és senkinek nem jut eszébe kérdőre vonni a gyerekorvost és a védőnőt.
De te, mint egy másik gyermek anyukája is tehetsz ellene pl. bejelentést tehetsz a gyámügyön.
Szia!
Én úgy tudom,hogy lehet névtelen bejelentést tenni a gyámügynél.Szerintem nézz utána,mert ezeknek a gyerekeknek még találhatnak nevelőszülőket,mert elég kicsik.Így talán kapnak egy lehetőséget,hogy egészséges környezetben egészséges felnőttek legyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!