Hőmérőzés? Leírnátok mit kell tudnom róla?
3nappal ezelőtt kezdtem el először,akkor jött meg.
Egy két dolgot tudok csak róla,pontosan leírnátok a tapasztalatotokat?!
Valakinek sikerült így a baba?
Jó ki lehet igazodni rajta,hogy mikor van a peteérés?
Muszáj vagyok ezzel a módszerrel követni a peteérésemet,mert kicsit zavaros a ciklusom.
Köszönöm.
Szia! A saját tapasztalatomat tudom leírni, de ez nem törvényszerű. Csupán a hőmérőzés kevés, hogy tudd, mikorra tervezzétek az együttlétet. Igazából azt lehet belőle megállapítani, hogy már megvolt a peteérés. Viszont ha figyeled hozzá a nyák mennyiségét és milyenségét, akkor azért már lehet következtetni. Én hónapokig hőmérőztem, meg figyeltem a fenti dologra, és sikeres volt.... Peteérés után 1-3 nappal emelkedik meg a hőmérséklet, de akkor már késő. Előtte kell cselekedni. :)
Ha megnő a nyák mennyisége, ez peteérés előtt pár nappal kezdődik, akkor itt az idő, amikor pedig áttetsző, nyúlós, az nagyjából a peteérés időszaka. A hőmérőzést lehetőleg mindig ugyanabban az időben kell végezni, célszerű diagramot vezetni. Nem tudom, ezzel segítettem-e? Van egy-két jó oldal, ahol részletesen leírják.
Igen köszönöm,segítettél sokat!
Szuperek az oldalak,tényleg minden le van írva benne!
Még egyszer köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!