Most akkor mindennap, vagy kétnaponta?
szerintem pedig nem "KELL", hanem egyszerűen csináljátok amikor jól esik.végül is a gyerek a szerelmetek gyümölcse kell, hogy legyen. nem pedig egy tervezett szex eredménye.
szerintem.
Én nem bírnám ki, hogy kétnaponta legyek együtt a férjemmel, hiszen van, hogy napi kétszer is szerelmeskedünk.
Egyszer volt olyan, hogy túl fáradtak voltunk, de mégis kierőltettem a szexet, mert peteérésem volt.
Na az volt életem legrosszabb szexélménye.
Soha többé nem akarom azért csinálni, mert babát KELL gyártani.
Két naponta!!
A naponta, és a naponta többször nem jó ebből a szempontból. Tapasztalat! ;-)
Mi első hónapban úgy voltunk együtt ahogy jól esett, így peteérés környékén naponta, nem sikerült.
Második hónapban már csak két naponta voltunk együtt peteérés környékén és sikerült. Úgyhogy lehet benne valami.
Én úgy voltam, megpróbálhatjuk, ha úgysem tudtuk volna tartóztatni magunkat, mert pl. úgy megkívántuk volna egymást, akkor hagytam volna a fenébe, de valahogy így történt, és ezzel sikerült :) Szóval egy próbát megér szerintem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!