Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csinaltam ket tesztet a...

Csinaltam ket tesztet a mensesem elott 4 nappal ami pozitiv lett, vartam hogy megjojjon de 5 napja kesik csinaltam azota meg 2 tesztet ami szinten pozitiv. Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
ami aggaszt:nincs hanyingerem csak emelyges...a melleim sem fajnak csak a bimbom erzekenyebb,talan latszanak az erek jobban,iszonyu idegbeteg lettem, januar 21en volt meg utoljara es most feb18an kellett vonlna megjonnie...mennyi idos lehetek? szerintetek ez normalis?ugye minden renben odabent?
2008. febr. 23. 22:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Biztos terhes vagy. A hányinger meg az émelygés nem egyből jelentkezik, sőt valakinek nincs is ilyet tünete. Úgy két hetes lehetsz, de ezt neked jobban kell tudnod, mert attól függ, hogy mikor voltál együtt a pároddal. Minden rendben van, csak még nagyon az elején vagy és azért nincs tüneted.
2008. febr. 23. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha már öt napja késik akkor 4 hetes és 5 napos terhes vagy! Várj még egy pár napot és menj orvoshoz! Gratlálok!!
2008. febr. 23. 22:54
 3/8 A kérdező kommentje:
hat feb 2-an es 9diken voltunk egyutt...es a hogynm faj a cicim annyira azsem gaz?
2008. febr. 23. 23:17
 4/8 A kérdező kommentje:
most picit bizonytalan lettem kapatam 2valaszt amit KOSZONOK..de az egyikben azt irjak 2hetes vagyok ami lehet,de a masik szerint 4hetes es 5napos..??nem ertem..
2008. febr. 23. 23:34
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos fogja megmondani kb. hanyadik hetes vagy. Nyugodj meg!

Tavaly en is teherbe estem es igazi ideggoc voltam. Azert csinaltam csak tesztet mert a parom megkert ra - teljesen kifordultam onmagambol nem is gondoltam terhes lehetek... Sajnos nem volt eletkepes a magzat...remelem iden sikerul.

Sok boldogsagot!

2008. febr. 24. 01:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugalom.A naptári heteket mindig a az utolsó megjött mensi első napjától számolják.Ezek csak azért kellenek,h a vizsgálatokat nagyjából jó utemben végezzék el.A baba úgyis akkor fog kibúlyni,amikor ő jónap látja,így azzal nem kell törődni.Majd ez lesz a nagyjából pontos érték,amit a 36. heti UHn mondanak.aSzóval a hetek miatt ne parázz,és várd nagyon a babát!Az meg hogy nincs tüneted,majd néhány nap/hét múlva rájössz,amikor már lesz,hogy csak áldás.Amúgy az első hányingeremnél már majdnem a hetedik héten jártam.Aztán kaptam belőle rendesen:)
2008. febr. 24. 07:32
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Írd be a keresőbe, "szüléskalkulátor" és egy csomó helyen ki tudod számolni, hogy hanyadik héten vagy, hány napod van a szülésig, milyen csillagjegyű lesz a babád. Van olyan oldal, ahol még azt is írják, mik az ajánlott teendők. Ja és nem mindenkinél egyformán jelentkeznek a tünetek.:-)
2008. febr. 24. 08:35
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ja és abból adódnak a különböző vélemények, arról, hogy menni idős terhes vagy, hogy nem mindegy, gogy hanyadik héten vagy, vagy hány hetes terhes vagy, ugyanis a hanyadik héten vagy az valóban az utolsó menstruáció első napjától van számítva. Szerintem az a biztos mert azt biztosra tudod (azért számolják onnan az orvosok is) de a fogantatás időpontját csak feltételezni lehet...
2008. febr. 24. 08:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!