Csinaltam ket tesztet a mensesem elott 4 nappal ami pozitiv lett, vartam hogy megjojjon de 5 napja kesik csinaltam azota meg 2 tesztet ami szinten pozitiv. Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
ami aggaszt:nincs hanyingerem csak emelyges...a melleim sem fajnak csak a bimbom erzekenyebb,talan latszanak az erek jobban,iszonyu idegbeteg lettem, januar 21en volt meg utoljara es most feb18an kellett vonlna megjonnie...mennyi idos lehetek? szerintetek ez normalis?ugye minden renben odabent?2008. febr. 23. 22:37
1/8 anonim válasza:
Biztos terhes vagy. A hányinger meg az émelygés nem egyből jelentkezik, sőt valakinek nincs is ilyet tünete. Úgy két hetes lehetsz, de ezt neked jobban kell tudnod, mert attól függ, hogy mikor voltál együtt a pároddal. Minden rendben van, csak még nagyon az elején vagy és azért nincs tüneted.
2/8 anonim válasza:
Ha már öt napja késik akkor 4 hetes és 5 napos terhes vagy! Várj még egy pár napot és menj orvoshoz! Gratlálok!!
3/8 A kérdező kommentje:
hat feb 2-an es 9diken voltunk egyutt...es a hogynm faj a cicim annyira azsem gaz?
2008. febr. 23. 23:17
4/8 A kérdező kommentje:
most picit bizonytalan lettem kapatam 2valaszt amit KOSZONOK..de az egyikben azt irjak 2hetes vagyok ami lehet,de a masik szerint 4hetes es 5napos..??nem ertem..
2008. febr. 23. 23:34
5/8 anonim válasza:
Az orvos fogja megmondani kb. hanyadik hetes vagy. Nyugodj meg!
Tavaly en is teherbe estem es igazi ideggoc voltam. Azert csinaltam csak tesztet mert a parom megkert ra - teljesen kifordultam onmagambol nem is gondoltam terhes lehetek... Sajnos nem volt eletkepes a magzat...remelem iden sikerul.
Sok boldogsagot!
6/8 anonim válasza:
Nyugalom.A naptári heteket mindig a az utolsó megjött mensi első napjától számolják.Ezek csak azért kellenek,h a vizsgálatokat nagyjából jó utemben végezzék el.A baba úgyis akkor fog kibúlyni,amikor ő jónap látja,így azzal nem kell törődni.Majd ez lesz a nagyjából pontos érték,amit a 36. heti UHn mondanak.aSzóval a hetek miatt ne parázz,és várd nagyon a babát!Az meg hogy nincs tüneted,majd néhány nap/hét múlva rájössz,amikor már lesz,hogy csak áldás.Amúgy az első hányingeremnél már majdnem a hetedik héten jártam.Aztán kaptam belőle rendesen:)
7/8 anonim válasza:
Szia. Írd be a keresőbe, "szüléskalkulátor" és egy csomó helyen ki tudod számolni, hogy hanyadik héten vagy, hány napod van a szülésig, milyen csillagjegyű lesz a babád. Van olyan oldal, ahol még azt is írják, mik az ajánlott teendők. Ja és nem mindenkinél egyformán jelentkeznek a tünetek.:-)
8/8 anonim válasza:
Ja és abból adódnak a különböző vélemények, arról, hogy menni idős terhes vagy, hogy nem mindegy, gogy hanyadik héten vagy, vagy hány hetes terhes vagy, ugyanis a hanyadik héten vagy az valóban az utolsó menstruáció első napjától van számítva. Szerintem az a biztos mert azt biztosra tudod (azért számolják onnan az orvosok is) de a fogantatás időpontját csak feltételezni lehet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!