A laparszkópiás műtét után rögtön lehet próbálkozni? Rögtön sikerülhet vagy inkább a 2. hónapban? Mert nekem minden más akadályt kizártak kivétel ezt az egyet azért csinálják meg.
A ciklusom 12. napján csinálják majd ez nem gond?
Van olyan köztünk aki volt már ilyen helyzetben , és babó lett.Mennyi idő után?
Kérlek benneteket , mert nem tudom hogy van ez de már annyira szeretnénk babót.
Válaszotokat előre is köszike :-)
Szia!
Nekem a lapar után 2 hónapot kellett várnom a próbálkozással, de nekem cisztát szedtek ki. A műtétem 2,5 hónapja volt. Mostanság nem kéne megjönnie a mensimnek, tehát még nem tudom hogy sikerült-e vagy sem. Reménykedem. :-))
4 vágást csináltak, 3-at az alhasamom és 1-et a köldökömben. A jobb lentiben voltam becsövezve másnap reggelig.
És miért csinálnak Nekek lapart? Ciszta, petevezető elzáródás vagy csak ki akarnak zárni valamit?
Szia!
Nekem novemberben csinálták petevezetőelzáródás miatt. Sikerült a műtét. Azt a hónapot hagytuk csak ki, a következőben már próbálkoztunk is, az orvosom is ezt tanácsolta. A műtét után 2 hétig betegszabin voltam, egy héttel utána mentem varratszedésre. Köldökön keresztül végzik, kb. 1 cm-es vágás van, amit egy varrattal zárnak. Az első hét gázosabb, de kibírható, húzódik a varrat és vérzel. De a vérzés olyan csak, mint egy enyhe menses, kis hasfájás is lehet, de hidd el nem annyira vészes. A cél érdekében mindent!!! Nekünk még nem sikerült. Szurkolok!!!
Sziasztok.
Nekem az petevezető elzáródás miatt csinálják mert csak az egyik petevezetőm el van záródva a másik elvileg nyitva van de mégsem jön a babó pedig mindent kizártak már csak ezt az egyet nem és ezért kell megcsinálni , nincsen cisztám hála az égnek , és ha nincsen cisztám akkor is be leszek csövezve?
Azt miért kell csinálni?
Mármint a becsövezést másnapig az miért kell.
Mindenkinek köszönöm szépen a válaszokat aranyosak vagytok , kicsit félek de a cél érdekében akármilyen fájdalmat elviselek és amilyen fájdalmas volt a hsg attól semmi nem lehet rosszab mert ott üvöltöttem végig 20 percen keresztül.
Kedves lányok:
Remélem nektek is minél elöbb jön a babó és végre megtudjuk már milyen anyukának lenni , szóval ha nincsen ciszta akkor cső sincs másnap reggelig ??
és a gázosítás az milyen és tényleg van olyan az fáj? Hogyan csinálják?
ugye nem a végbélen keresztül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!