Október óta tervezzük a babát, de még nem jött össze. Mivel azt olvastam, hogy babtervezésnél nem jó diétázni, nem is diétáztam, de feljött 5 kiló. Hogy adjam le?
Szia, mindenkinek más az anyagcseréje, és saját magának kell rájönnie, mi válik be.
Talán kezdhetnéd azzal, hogy este 6-7 után nem eszel semmit (de tényleg max vizet iszol.) Ez egy pár napig nagyon rossz, de agyomor hamar hozzászokik.
Aztán ha kicsit elindult a fogyás és stagnál a súlyod, kezdj el valamilyen mozgást- én step-aerobicra jártam, nekem nagyon bevált. A futás is nagyon jó, csak nem mindenki szereti (én pl.utálom) A lényeg, hogy ne 1 hét után várd az eredményt, mert ahhoz hogytartós legyen, több idő kell.
Sok sikert.
Ja látom, írtad, nincs időd mozogni. Akkor pl a séta is jó, vagy gyorsgyloglás : ne buszozz, pár megállót gyalogolj le gyorsan..., lift helyett lépcső, ilyenek is számítanak .
Az esti gyümölcsevés én úgy hallottam nem jó. Szerintem reggel edd a gyümit, délig csak azt és egyszerre csak egyfajtát. pl holnap almát, holnapután banánt. Délben szénhidrát nélküli ebéd. pl a húshoz ne egyél krumplit, tésztát vagy akár kenyeret. Párolt zöldség viszont jöhet mellé, savanyúság, saláták. Du. 4 körül könnyű uzsi. pl joghurt, kefír, tejtermékek, kenyér nélkül. Utána pedig már csak vizet igyál.
Nekem ez a diéta mindig beválik, én is nagyon hízékony vagyok. Folyamatosan jóllakotság érzésed van tőle, mert nem kell a mennyiségeket úgy megszorítani mint pl ha is szénhidrátot ennél.
A tornázást én is utálom, de minden alkalmat kihasználtam, hogy pl gyorsabb tempóban sétáljak vagy este kb 15 percig a szőnyegen, ágyban emelgessem a lábam, combizom, fenékizom gyakorlatok miatt.
Tulajdonképpen ez egy egészséges táplálkozás, így nem ártasz a megfoganó babának sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!