Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az Elevitet bármikor el lehet...

Az Elevitet bármikor el lehet kezdeni szedni? Nekem most van meg a menzim, várjam meg, míg véget ér, vagy már kezdhetem. Tervezzük a babát, ezért kérdezek erről?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 13:32
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem mindegy, mikor kezded el, vitaminkészítmény, úgyhogy azt gondolom, nem számít, hogy épp hol tartasz a ciklusodban.

2011. jan. 21. 13:36
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ:)
2011. jan. 21. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
Én elkezdtem terhesség előtt szedni, szerintem is mindegy, elkezdheted akár most is.
2011. jan. 21. 13:41
 4/7 anonim ***** válasza:
igazuk van de a terhesség tervezésekor kell-ene- kezdeni mert a folsav és a vas is nagyon lassan épül be. mire megfogan a baba mindkettőre szüksége van v. tőled vonja el szóval neked kell ...
2011. jan. 21. 13:44
 5/7 anonim ***** válasza:

Volt egy vetélésem,utána egy évre estem ismét teherbe,folyton vettem a teszteket és szedtem az Elevitet,hiztam is 5kg mert olyan étvágyat csinált! Aztán egyszer mikor beszedtem az Elevitet,hányingerem volt és hánytam töle (végre várandos lettem!) Az elsö 12hétbe fogytam sokat,nem tudtam szedni semmi vitamint!

Szerintem szedjed nyugottan,lehet mikor terhes leszel te se tudod szedni,az elején!

2011. jan. 21. 15:01
 6/7 anonim ***** válasza:
Bármikor elkezdheted. Hajrá!!!
2011. jan. 21. 15:18
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi csak tavaszra tervezzük a következő babát,de én ősz óta szedem.Direkt utánaérdeklődtem,nyugodtan lehet szedni(mint "normál" vitamint is,időszakosan),és természetesen bármikor elkezdhető.Mondjuk én egy dekát se híztam tőle,az előző terhességem alatt is összesen 11 kg-t.
2011. jan. 21. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!