Ki nem varja 24-ere? Van valakinek mar tunete?
Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 11:45
21/27 anonim válasza:
Én is teszteltem ma reggel egy negatívat! Holnap kellene megjönnie,már tegnap óta barnás folyásom van,de semmi menseshez hasonló tünet!Egyedül a melleim fájnak,de semmi alhasi fájdalom! De szerintem ha terhes lennék akkor már ki kellene mutatnia a tesztnek!
Szerintem csinálj holnap reggel is egy tesztet,és ha az is pozitív akkor tuti baba van!!! Drukkolok!!!!
22/27 anonim válasza:
utolsó előtti nem tudnád egymás mellett lefotózni és feltenni a képet? :)
és persze.... :)
GRATULÁLOK
23/27 anonim válasza:
Sajnos nem tudok képet fölrakni,a nega tesztet ki dobtam mert semmi nem volt rajta a pozi még meg van de nem tudom a gépre rakni mert nincs mivel de ha rá tudom beszélni a páromat akkor az ő telójáról holnap megpróbálom fölrakni.Reggel majd csinálok még egy tesztet remélem az is +lesz :-)Még nem merek örülni pedig szívem szerint bemondatnám a rádióba hogy kisbabám lesz!!!!!!!!!
24/27 A kérdező kommentje:
Nekem tegnap megjott:(,a pozi teszteseknek gratulalok!!
2011. jún. 25. 10:45
25/27 anonim válasza:
A tegnapi pozi tesztem után ma megint nega lett,már nem is tudom mit higgyek...:-(
26/27 anonim válasza:
Nekem is megjött ma:(((( Hát a reggeli nega teszt nem valami biztató :(((
27/27 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok,tegnap voltam dokinál 5mm -es petezsákot látott a doki benne egy embriót de szivpulzálás még nem volt.Hát ennyit a vaterás tesztekről 11- ből 5 pozi lett 6 nega és mégis terhes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!