Ki nem varja 24-ere? Van valakinek mar tunete?
Szia,én ma teszteltem tudom korai,és negativ sajna,de tegnap mensi szerű görcseim voltak,semmi több:(Neked,ja és 24-re Nagyon nem várom:)!
2011. jún. 21. 12:27
Én 25-26-ára nem várom, de gyanítom, hogy ennek ellenére is megjön :) Ma reggel, ahogy félig hason-oldalt feküdtem már éreztem, hogy a nyomásra feszít a mellem, ráadásul az alhasam szúr és a derekam is fáj néha. Kevés pattanásom jött ki, de szerintem csak azért mert egészségesebben étkezem. Megint egy üres hónap :) No nem baj, senki ne adja fel, kitartás. Jelzem majd, hogy alakult a hét.
2011. jún. 21. 12:36
3/27 A kérdező kommentje:
sziasztok,nekem minden nap mas bajom van,hol hanyinger,hol derekfajas,melfeszules,de csak oldalt,ja es izzadok mit egy lo.Tesztet meg nem merek csinalni,jovohetig varok az biztos.
Nekem mától 24-25-ig esedékes, azaz nem szeretném ha megjönne :)
Ma reggel mensi szerű görcsre keltem, azt hittem hogy megjött, rohantam is ki a wc-re de eddig semmi. Azóta is fájdogál a hasam, de eddig semmi. Remélem így is marad a hét végéig, meg még 9 hónapig :)
2011. jún. 21. 13:08
Én 25-re nem várom,nem érzek semmit,a melleim fájnak de néha mensi előtt is szoktak igy hát nem tekintem tünetnek.Ma csináltam tesztet negativ lett.
Á
2011. jún. 21. 13:31
szurkolok nektek lányok! majd mindenki írja meg az eredményt! :)
2011. jún. 21. 14:52
7/27 anonim válasza:
Sziasztok! Én is 25-re nem várom! Nálam tegnap kezdődött hátfájás,ami ma is fojtatódott és párosult alhasi fájdalommal,szúródással a jobb oldalon alul. Múlthéten pedig 3 napig nagyon szédültem! A vérnyomásom rendben volt! Pattanásom nekem is alig jött ki!A mellem nem feszül,hanem olyan érdekesen fáj és néha a bimbóimba belenyilal. Tesztet csináltam ma,de semmi! Szerintem majd csütörtökön próbálom megint! Már nagyon izgulok,hogy mi lesz! Bár nem akarom magam nagyon beleélni,mert félek a csalódástól!
2011. jún. 21. 19:19
8/27 anonim válasza:
Sziasztok!
Én sem várom 25-26-ra. Eddig nekem sincs semmi tünetem, csak annyi, hogy olyan majdnem megjön érzésem van, és sokat pisilek. A melleim nem nagyon fájnak, inkább nagyon nehéznek érzem, de rendesen meg van duzzadva. Drukkolok nektek. :). Tesztelni én sem tesztelek még, mert korai lenne.
2011. jún. 21. 20:35
Sziasztok!
Nekem ma tuti meg fog jönni, annyira olyan érzés az alhasamban. De rühellem ezt a 2-3 napos cikluseltérést. A múltkori 30 napra jött meg, ez a mostani meg alig 27-28-ra várható a "tünetek" alapján. Lehet el kellene kezdeni hőmérőzni.
2011. jún. 22. 08:09
10/27 A kérdező kommentje:
Sziasztok Lanyok!
Nagyon szurkolok mindenkinek,nallam meg semmi valtozas a fentieken kivul.
Kapcsolódó kérdések: