Sziasztok,én 24-re nagyon nem várom,tegnap meg ma negativ teszt,tudom korai volt,de hőhullámok,mensi szerű görcsök ,ennyi.Majd én is irok ha nem jön meg péntekig megint tesztelek,remélem +lessz!!!:)))
2011. jún. 22. 16:14
12/27 anonim válasza:
Szervusztok sorstársak.
Én ma vagyok a 28. napon és még mindig ez a furcsa érzés van az alhasamban. A melleim alig fájnak, viszont két napja már alig bírom elviselni magamon a melltartót, annyira idegesít, ahogy hozzáér a bőrömhöz. Sőt, tegnap délutánra a nyakláncot is ki kellett szednem a nyakamból, mert azt hittem megőrülök tőle, annyira zavart. Ma pamutmelltartót vettem fel, de ez is idegesít. Hozzáteszem, nem hiszem, hogy allergiás reakció lehet, hiszen mindent ugyanolyan mosószerrel mosok és öblítővel öblítek. Nem tudom, lehet ez vajon előjel? :))
Nem komolyan kérdeztem, azon viszont még mindig mosolygok, hogyha nem vagyok terhes, akkor bámulatos, hogy az emberi (női) agy milyen baromságokra képes.
2011. jún. 23. 07:24
13/27 anonim válasza:
Hogy vagytok lányok?Tesztelt ma valaki?Én teszteltem de sajna nega lett :-(lehet még korán volt,hétvégére nem várom.
Á
2011. jún. 23. 08:00
14/27 anonim válasza:
Én teszteltem ma,de negatív lett! És tegnap jelentkezett pár csepp barnás folyás,ezt nem tudom mire vélni! De van egy olyan érzésem,hogy nincsen baba!
2011. jún. 23. 09:08
15/27 A kérdező kommentje:
En nem tesztelek,csak a jovo heten,mara leesett a hom,ugyhogy szerintem nekem is annyi:(
2011. jún. 23. 12:12
16/27 anonim válasza:
Na sebaj,majd júliusban!!!!
2011. jún. 23. 13:33
17/27 anonim válasza:
06-21 13:48-as vagyok!
Én ma reggel teszteltem egy űber erős pozitívat, majd leugranak a csíkok a tesztről :) El sem hiszem! :)
Drukkolok lányok!!!
2011. jún. 24. 08:37
18/27 anonim válasza:
13:08-as voltam
2011. jún. 24. 08:38
19/27 anonim válasza:
Gratulálok!Nekem tegnap óta nagyon fájnak a melleim nem csak a bimbó hanem az udvara is,megjön érzésem is van de a reggeli tesztem nega lett ....:-(
2011. jún. 24. 09:11
20/27 anonim válasza:
Lányok, képzeljétek a reggeli tesztem negativ lett most pedig teszteltem egy határozott pozit ugyan olyan tesztel!Szerintetek melyiknek higgyek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!