PCO-s lányok. Kinek mi segített a babában? Milyen gyógyszereket kaptatok vagy mit csináltatok míg végre sikerült?
Kezdek lassan kiláballni a depresszióból, bízva abban, hogy hamarosaj jön a baba. Nagyon nehéz ezt a dolgot legyőzni! A dokim írt fel pár hónapja merckformint és ahogy mondta: megfog jönni a menzesze hölgyem! :) Igaza lett. Mostmár legalább ez helyreállt. Bízom abban hogy a peteérés is megkezdődik. Már nagyon vágyunk egy csöppségre! Kérlek benneteket adjatok pár tanácsot és meséljétek el nektek mi segített!?
Előre is köszönöm mindenkinek a válaszát!
13:23-AS VAGYOK.
Az utánom szólónak teljes mértékben igaza van. Én is tudom, hogy az a tény, hogy teherbe estem nagyszerű és örömteli, de a problémám nem oldódik meg ezzel, már ami a pcos-t illeti. Én is utána fogok ennek járni a terhesség vége után, mert nem dughatjuk a fejünket homokba, a bajunk attól még nem múlik el, hogy születik egy gyermekünk.
Fel a fejjel lányok, szurkoljunk, hogy több nyilvánosságot és törődést kapjon ez a betegség!
Mindannyiótoknak jó egészséget kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!