Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » PCO-s anyukák, kismamik!...

PCO-s anyukák, kismamik! Mennyi idő után estetek teherbe? Milyen gyógyszereket szedtetek?

Figyelt kérdés
2011. máj. 13. 08:46
 1/10 anonim ***** válasza:

Metformint 2,5evig,aztan volt egy fel eves metszunet addig tesztoszteron csokkentott szedtem(ledobtam 8kg ot)majd ujrakezdtem a metet es 2honap szedes utan megmaradt a babam,az 5ik.

osszesen 4evet probalkoztunk.

2011. máj. 13. 08:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod!Ezek szerint nem reménytelen akkor számomra sem az anyaság.
2011. máj. 13. 09:14
 3/10 anonim ***** válasza:
Csak az nem szulhet gyereket akinek nincs mehe,a tobbi eset egy sem remenytelen.
2011. máj. 13. 09:15
 4/10 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém volt. Januárban derült ki hogy PCOS vagyok, most 5+4hetes kismama vagyok.

Nem kellett gyógyszert sem szednem, mert elégnek bizonyult a fogyás és a mozgás. Négy hónap alatt fogytam 8kg-ot. Mire a végére jártam a sok vizsgálatnak, addig nagyon sokat olvastam erről a betegségről. Áprilisban mentem vissza a nőgyógyászhoz, aki ismét csinált UH-ot és eltűntek a cisztáim. Azt javasolta várjunk 3 hetet, mert lesz spontán peteérés. És lett is!!! Mire letelt a 3 hét és visszamentem kismama voltam.

Sok szerencsét neked is!

2011. máj. 13. 09:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Csak tudod már 2 éve nem jön a bébi! :(
2011. máj. 13. 09:19
 6/10 A kérdező kommentje:

9:18-nak: Jajj nagyon szerencsések vagytok! Gratulálok!

Én is fogytan az utóbbi 1 hónapban 5 kilót és elkezdtem diétázni, plusz minden nap tornázok és ez mellé 2 éve szedem a merckformint. Talán most sikerül. :))

2011. máj. 13. 09:20
 7/10 A kérdező kommentje:
Ja és cisztáim már nekem sincsenek már kb 8 hónapja.
2011. máj. 13. 09:21
 8/10 anonim ***** válasza:
Sajna nem mindenkinek segít csak a fogyás és a mozgás és elég furán hangzik ha többet mozgok előbb terhes leszek.Én fogytam jócskán mert az 12 gyerekkel 30 kg híztam amit le is adtam,mozgok bőven,szedem a hormonokat de semmi.Igaz a lányomat is nehezen sikerül összehozni pedig akkor sovány voltam és az inzulin háztartás is rendben volt mégis Pco-s lettem.Oka ismeretlen.Ciszták eltüntek a terhesség alatt majd szülés után vissza.
2011. máj. 13. 11:28
 9/10 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Pajzsmirigyedet vizsgálták? (TSH érték?)

6 évi próbálkozás után derült ki puszta véletlenségből hogy rossz a TSH szintem, kaptam rá gyógyszert, majd két hónap múlva pedig közölték a PCO-t. 1 hónapig szedtem a Meforált, következő hónapban pozitv lett a tesztem!

Minden jót neked, kívánom a legjobbakat!

2011. máj. 13. 12:05
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm válaszotokat!

Utolsónak: Igen vizsgálták és hála az égnek határértéken belül van, azzal tehát nincs gond.

2011. máj. 13. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!