PCO-s anyukák, kismamik! Mennyi idő után estetek teherbe? Milyen gyógyszereket szedtetek?
Metformint 2,5evig,aztan volt egy fel eves metszunet addig tesztoszteron csokkentott szedtem(ledobtam 8kg ot)majd ujrakezdtem a metet es 2honap szedes utan megmaradt a babam,az 5ik.
osszesen 4evet probalkoztunk.
Nekem szerencsém volt. Januárban derült ki hogy PCOS vagyok, most 5+4hetes kismama vagyok.
Nem kellett gyógyszert sem szednem, mert elégnek bizonyult a fogyás és a mozgás. Négy hónap alatt fogytam 8kg-ot. Mire a végére jártam a sok vizsgálatnak, addig nagyon sokat olvastam erről a betegségről. Áprilisban mentem vissza a nőgyógyászhoz, aki ismét csinált UH-ot és eltűntek a cisztáim. Azt javasolta várjunk 3 hetet, mert lesz spontán peteérés. És lett is!!! Mire letelt a 3 hét és visszamentem kismama voltam.
Sok szerencsét neked is!
9:18-nak: Jajj nagyon szerencsések vagytok! Gratulálok!
Én is fogytan az utóbbi 1 hónapban 5 kilót és elkezdtem diétázni, plusz minden nap tornázok és ez mellé 2 éve szedem a merckformint. Talán most sikerül. :))
Kedves kérdező! Pajzsmirigyedet vizsgálták? (TSH érték?)
6 évi próbálkozás után derült ki puszta véletlenségből hogy rossz a TSH szintem, kaptam rá gyógyszert, majd két hónap múlva pedig közölték a PCO-t. 1 hónapig szedtem a Meforált, következő hónapban pozitv lett a tesztem!
Minden jót neked, kívánom a legjobbakat!
Köszönöm válaszotokat!
Utolsónak: Igen vizsgálták és hála az égnek határértéken belül van, azzal tehát nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!