Nagyon gáz, hogy ilyenek járnak a fejemben?
Figyelt kérdés
Megkaptam a "behívómat" méhnyakrákszűrésre, és nagyon félek, hogy találnak valamit. Valószínű hpv-m van, és kicsit szégyenlem magam miatta, pedig nem éltem kicsapongó életet. Jövő hét utáni héten megyek nőgyógyászhoz. Kérlek, nyugtassatok meg, hogy rendben lesz minden :S2011. jún. 18. 12:37
11/16 anonim válasza:
Nekem volt HPV-s szemölcsöm sajnos. :( Mindennap jártam ecsetelésre 4-5 napig már nem tudom pontosan és attól múlt el de nekem nagyon nagyon csúnya volt és nagyon nagyon csúnya folyásom is volt mellé. :( Szerintem neked nem HPV-s szemölcsöd van mert attól rögtön futnál a dokihoz.
12/16 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek! Persze, leírom, hogy mit mondtak, 07.01-én megyek a dokihoz.
2011. jún. 19. 07:03
13/16 A kérdező kommentje:
Nah most jutottam el az orvoshoz. Condylomának diagnosztizálta, eléggé bunkón viselkedett... műtétre írt elő és mondta, hogy utána nagyon tisztán kell tartani a helyet (mintha nem ápolnám magam, olyan hangsúllyal), mert sebes lesz nagyon, fertőtlenítő oldattal kell kenegetni, és rá 3 hétre kontroll. Valamint mondta, hogy ha túlvagyunk az egészen, méhnyakrákszűrésre menjek el.
2011. aug. 3. 04:49
14/16 anonim válasza:
Mielőbbi gyógyulást kívánok!!! :)))
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, igyekszem :)
2011. aug. 3. 12:13
16/16 A kérdező kommentje:
a kedves válaszolónak, aki kérte, írjam le, hogyan alakul, a huga miatt:
szerdán megvolt a műtét, hát nem kellemes...lézerrel csinálták, előtte lidocainos érzéstelenítést kaptam, 4 injekciót, a nagyajkakba, hát nem volt leányálom..utána pedig lézerrel leégette a szemölcsöket, még nem mindet, jövő hónapban folytatjuk. kaptam immunerősítő gyógyszert, kenegetnem kell betadin kenőccsel, és betadin szappannal kell mosogatnom. menjen el a hugod is, kedves válaszoló. minél tovább húzza, annál jobban fog fájni az eltávolítás. remélem segítettem.
2011. aug. 12. 12:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!