Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostysok mik a tapasztalatok?...

Clostysok mik a tapasztalatok? Véleményetek?

Figyelt kérdés

Nem jön össze a baba, ezért a nőgyógyászom Clostyt írt fel. 4 hónapig kell szednem napi 1 szemet a ciklus 3. napjától 5 napon keresztül. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:

1, A ciklus 3. napja az az amikor rendesen megvan, tehát vérzek, vagy a barnázást is bele kell számolni?

2, Érdemes Closty mellé még valami vitamint szedni? pl: Méhpempő? Premens? Érdemes alatta lúgosítani?

Köszönöm a segítségeteket! :)

2011. jún. 17. 17:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
köszönöm. a tea dobozán volt ez a mennyiség, kicsit én is sokallottam, de itatja magát :)
2011. jún. 17. 19:06
 12/12 anonim ***** válasza:
Szia!A méhpempőt mindenképp ajánlom mellé.Én 3 havi Clostyt szedtem be,napi 2x1 -et,a méhnyálkahártyám nagyon elvékonyodott tőle,hiába voltak szép nagy(25-27 mm-s)tüszőim.A mostani ciklusomban már szedtem mellé a méhpempőt,már vastagabb is lett a nyh-m,illetve segít a beágyazódásban is.Most várakozom és reménykedem:)))))Ja és a Clostynak elhúzódó hatása van,3 hó után szünetet javasolnak,sokaknak akkor jött össze a baba:))))...
2011. jún. 18. 12:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!