Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Clostysok mik a tapasztalatok?...

Clostysok mik a tapasztalatok? Véleményetek?

Figyelt kérdés

Nem jön össze a baba, ezért a nőgyógyászom Clostyt írt fel. 4 hónapig kell szednem napi 1 szemet a ciklus 3. napjától 5 napon keresztül. Ezzel kapcsolatban lenne kérdésem:

1, A ciklus 3. napja az az amikor rendesen megvan, tehát vérzek, vagy a barnázást is bele kell számolni?

2, Érdemes Closty mellé még valami vitamint szedni? pl: Méhpempő? Premens? Érdemes alatta lúgosítani?

Köszönöm a segítségeteket! :)

2011. jún. 17. 17:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

szia!

a vérzést onnantól számold amikortól piros a vérzés színe. az az első nap.

2011. jún. 17. 17:51
 2/12 A kérdező kommentje:
köszi:)
2011. jún. 17. 17:54
 3/12 sumergo ***** válasza:
41%
Lugosítani bármikor lehet, nem ártalmas! Ha gyógynövényekkel, akkor is lehet addig, amíg ki nem derül, hogy babás vagy. Bármivel is szeretnéd ezt tenni, nézz utána mi a helyzet terhesség esetén, és olyat válassz, ami nem ártalmas a babára, akkor nyugodt szívvel használhatod.
2011. jún. 17. 18:07
 4/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ :)
2011. jún. 17. 18:10
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is szedtem a clostit, plusz mellé a C-vitamint és a folsavat!

A következő hónapban már nem kellett! :)

8 hetes kismami

2011. jún. 17. 18:16
 6/12 sumergo ***** válasza:

Most néztem meg a gyógynövényes könyvemben, neked a legjobb a málnalevél tea lenne a lúgosításra, mert nyugodtan ihatod a terhesség elején is, segíti a megtermékenyült petesejt megtapadását is, és jó vértisztító. 12-14 hetes terhességig fogyasztható! Én is ittam!

19+4 hkm

2011. jún. 17. 18:19
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy segítetek:)

Én vettem sima lúgosító teát, meg gondoltam veszek még méhpempőt, mert arra is azt mondják, hogy jó. Annak idején majdnem minden homeos cuccot kipróbáltam, de csak azok nem hozták meg a kívánt eredményt:(

Szerintetek nem furcsa, hogy a doki Clostyból csak napi 1 szemet írt fel? (ugye 4 hónapig). Szerintetek ez elegendő lehet?

Azt mondta, ha letelik a 4 hónap utána emeli az adagot, és akkor majd be kell járnom hozzá ellenőrzésre, hogy nézze a tüszőket is...

2011. jún. 17. 18:52
 8/12 A kérdező kommentje:
.....jah és gratulálok a babákhoz :)))
2011. jún. 17. 18:52
 9/12 anonim ***** válasza:
én is lúgosítok! szerintetek elég napi 1-1,5 liter lúgosító tea ivása? kedves Sumergo, főleg tőled kérdezném :)
2011. jún. 17. 18:54
 10/12 sumergo ***** válasza:

Hát nem tudom, mert nem vagyok természetgyógyász (sajnos)! Csak azokat a teákat ismerem, amit ittam. A málnalevélből napi 1 csésze is elég, de azt reggel éhgyomorra kell inni. Akkor jobban használ. Gondolom akkor ez a többi lúgosítóra is igaz lehet, csak akkor lehet gond, ha van benne olyan összetevő, ami felkavarja a gyomrot, mert akkor hányás lesz belőle, és semmit nem fog használni. :-)

Azért az 1-1,5 litert kicsit soknak gondolom, mert a málnalevél is lazítja a székletet, ha a többi is, akkor simán hasmenés lehet a vége, ami tartósan nem jó(meg nem is kellemes), mert sok fontos anyag nem fog így felszívódni a bélből, és hiánybetegség lehet a vége. Ha van használati utasítása annak amit vettetek, akkor azt mindenképp tartsátok be. Aztán ha elfogyott, akkor inkább igyatok málnalevél teát, tényleg jó nagyon, és abból csak 1 csésze kell reggelente.

2011. jún. 17. 19:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!