Ugye, ha terhes is lennék, a 7. hétben még semmiképp nem látszódhatna a hasamon?
Figyelt kérdés
2011. jún. 17. 15:22
1/6 anonim válasza:
Maga a terehesség nem.
De a hetedik héttől én már erősen elkezdtem puffadni,és emiatt nagy volt a hasam,mint első lányommal csak 16 hetesen volt kb.
2/6 anonim válasza:
Nálam is látszódott,de ez még csak a puffadás volt.
3/6 A kérdező kommentje:
hát, nincs kifejezetten nagy hasam, csak épp egy kicsit kiemelkedő, és viszonylag kemény... remélem, hogy akkor nem baba miatt
2011. jún. 17. 15:38
4/6 anonim válasza:
Első vagyok.
Ha valóban a hetedik hétben jársz és esetleg terhes vagy,akkor:
1. már 2-3 hete késik a menstruációd - így igen valószínű a terhesség.
2. nincs az a terhességi teszt,ami nem mutatná ki!!!! Tehát ha meg akarsz győződni róla vegyél tesztet.
5/6 sumergo válasza:
Bizony, a terhesség elején sokan fel vannak puffadva, ez ugyan nem a baba, de elég feltűnő, látszik. Ha kimaradt a mensid, bizony lehetsz terhes, de ezt te is tudod biztosan!
6/6 anonim válasza:
Csinàltàl tesztet? Nekem is kemény volt a hasam és puffadt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!