Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nyílt méhszáj semmiképp sem...

Nyílt méhszáj semmiképp sem utalhat terhességre, ugye? (majdnem a ciklusom végén járok, pontosan 26. napon, és általában 27-30 naposak szoktak lenni)

Figyelt kérdés
2010. okt. 29. 16:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Nézd ezt sem lehet általánosítani, mert kivételes esetek mindig vannak, bár sajnos igen, általában ha baba van,akkor zárt a méhszáj!

De volt már olyan, akinél nyitva volt, meg is jött neki és mégis babás volt.

Tudom, nem vigasztal, de várnod kell. Ha nem jön meg kb. 2-3 napig még, akkor tesztelj!

2010. okt. 29. 17:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Szorítok, hogy azért baba legyen, egy buta kérdés, hogy a nyavajába nézitek meg, hogy mennyire nyitott a méhszájatok?? Tudom, buta kérdés, és elvileg oké hogy hogy, de mégis...
2010. okt. 29. 19:11
 3/9 A kérdező kommentje:
Azt hiszem,félreértettétek a kérdés hangnemét.NEM szeretnék babát.
2010. okt. 29. 19:41
 4/9 anonim ***** válasza:

De a lényeget megtudtad... Azt illik megköszönni...

Valószínűleg Te meg etika órán értettél valamit félre... :)

2010. okt. 29. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:

Elismerem,valóban nem köszöntem meg a válaszokat.

Ezúton is köszönöm szépen. És tudom,nem mentség,de már ideges vagyok egy picit..majd megpróbálok lenyugodni.

2010. okt. 29. 22:36
 6/9 anonim ***** válasza:

Vegyél egy nagyon érzékeny tesztet, és csináld meg, biztos megnyugszol! Szerintem az már kimutatná! Akkor megnyugszol pár napra, aztán ha késik, akkor ráérsz megint aggódni!

Milyen furi, hogy kétféle nő van: egyik mindent megtesz a gyerekért, a másik meg mindent, hogy ne legyen! :) És ez váltakozik egész életünkben. :D

2010. okt. 29. 22:59
 7/9 A kérdező kommentje:

Még várok azért,de köszi a tippet.

Igazából,elvileg kb semmi esély nem lehetne terhesség kialakulására.

Még csak most fedezzük fel ennek a szépségét,nem hogy védekezés nélkül,egyébként sem történt még közösülés,csak petting,de olyan már volt,hogy egymás után többször(persze,kézmosás után),és volt,hogy ruhán keresztül is megtörtént valami hasonló. Ezekben nem vagyok biztos,hogy mennyire lehet "veszélyes" ilyen szempontból,ezért tettem fel a kérdést is.

2010. okt. 29. 23:15
 8/9 anonim ***** válasza:

Akkor teljesen nyugodj meg, kizárt, hogy terhes legyél!

de akkor visszatérnék egy előzőleg feltett kérdésre, honnan tudod pontosan, hogy nyitva van a méhszáj? Köszi

2010. okt. 30. 08:20
 9/9 A kérdező kommentje:
Néhány helyen olvastam,hogy ha zárt,akkor azzal együtt jár,hogy kemény is(vagy legalábbis keményebb,mint máskor),viszont nekem érezhetően puha,és elméletileg ujjheggyel ki lehet tapintani,hogy zárt-e,vagy nyitott.Ezt mindenki magának érzi szintén.
2010. okt. 30. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!