Lehetek terhes? Negatívat teszteltem!
Figyelt kérdés
Jún 1-től már "kritikus napok voltak" a ciklus.hu szerint. Tehát akkor már peteérés környékén kellett lennem, 5-én voltunk a párommal, és pár nappal utána kezdett szurkálni, görcsölni a hasam,kicsit érzékeny a mellem,és a hőm is feljebb van a napokban. Egyébként 26-án kellene megjönnie. Ma reggel csináltam egy tesztet, ami - lett,de elvileg már a beágyazódás után 3 nappal kimutatja vagyis az van a tesztre írva. Túl korán csináltam volna a tesztet?2011. jún. 17. 13:00
1/6 anonim válasza:
nekem mindkettő gyereknél csak a menzi késése után lett negatív teszt.a menzi előtt még -volt,pedig már babás voltam.Szerintem korán teszteltél.
2/6 anonim válasza:
bocs,azt akartam írni: pozitív csak menzi késés után lett
3/6 A kérdező kommentje:
Értettem, köszi szépen:) Az első babámnál nem is sejtettem, hogy terhes vagyok, 18-án kellett volna megjönni és 25-én teszteltem, ott nekem is más volt a helyzet, de most meg már nem bírtam várni:)
2011. jún. 17. 13:07
4/6 anonim válasza:
Szia!
Szerintem is korán csináltad a tesztet.
Én biztos nem tesztelnék, csak ha már késik a menstruációm, mondjuk 2-3 napot.
Egyébként nem tudom, mi van a tesztre írva, de amit írtál, azt nagyon korainak találom.
Tudom, nem könnyű, de türelem, várj még!
5/6 anonim válasza:
Szerintem is korán teszteltél! Nekem csak a 3-4 napos késés után lett pozitív a teszt.
6/6 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen akkor majd később csinálok!
2011. jún. 17. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!