Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ma reggel teszteltem DEI hcg...

Ma reggel teszteltem DEI hcg nevű teszttel. A második csik iszonyatosan halványan és vékonyan de egyből látszódott a teszten. Viszont olyan halvány és vékony, hogy nem látom hogy rózsaszin lenne. Ez lenne a szellemcsik?

Figyelt kérdés

Ma vagyok 14 nappal az ovum után.

Nem tudom mit gondoljak...

Köszönöm a segitséget!

2009. márc. 23. 06:58
 1/9 anonim ***** válasza:
csinálj még egy tesztet, az a tuti...én is ma vagyok 14 nappal ovu után, de. tesztezek:)drukkolok neked
2009. márc. 23. 08:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Igen, holnap reggel megismétlem...

És vannak tüneteid? Mi lett a teszteredmény?

2009. márc. 23. 08:25
 3/9 anonim ***** válasza:

szia, még nem teszteltem, még nem vettem de eltettem a reggli pisim::)

nemsokára megyek gyógyszertárba...tünetek...hmm én már nem gondolok semmit, sztem meg fog jönni amúgy.

mellek feszülése, kemények(mensi előtt uez szokott lenni)

Biz szagokat jobban érzek, de ezt lehet meg beképzelem.

Annyi tuti h most jó időben voltunk együtt, mert doki nézte uh-n s nyálkahártya is megfelelő vastag volt...de már majdnem egy éve próbálkozunk, így én tényleg nem bízok...majd próba tovább.Neked vmi tünet?

2009. márc. 23. 08:31
 4/9 A kérdező kommentje:

Drukkolok Neked! :-)

Nekem ami furcsa, hogy még soha nem fájtak ennyire a melleim. És nem csak akkor ha ráfekszem, hanem folyamatosan érzem. De már nem nagyon reménykedem, mert ma sajna vizes folyásom lett, ami nálam mindig a menzi előjele. Persze szegény férjem még mindig reménykedik, hiába mondom neki hogy tuti nem... :-(

2009. márc. 23. 08:38
 5/9 anonim ***** válasza:

ja nekem a férjem már azt se tudja h mikor kell megjönnie nekem, nem is mondom neki már az ilyesmit.

mellem nekem mindig ennyire fáj mensi előtt....már gyomorgörcsöm van, félek a csalódástól, nemsokára öltözök, s megyek veszek egyet lesz ami lesz...ja s szokott is késni teát ez se újdonság.

2009. márc. 23. 08:46
 6/9 A kérdező kommentje:

Én sem modnom a férjemnek, de ő számon tartja.. :-) olyan édi.

Kitartás! Aztán ird meg hogy mi lett.

2009. márc. 23. 09:02
 7/9 anonim ***** válasza:

oké

írni fogok ide erre a kérdésedre majd

minden jót addig is

2009. márc. 23. 09:04
 8/9 anonim ***** válasza:
sajna negatív....de mensi sehol...végül is még csak a lehetséges fogantatástól számítva a 13 napon vagyok...de sztm meg fog jönni.drukk neked
2009. márc. 23. 12:33
 9/9 A kérdező kommentje:

Szia. Sajnálom, de azért még van esély. Sokaknak csak a mensi elmaradása után mutatja ki a teszt.

Nekem a mai teszt negativ lett és ráadásul barnázgatok. :-(

2009. márc. 24. 10:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!