Van egy kb.3 év körüli macskám és nagyon ritkán jár haza. Miért van? És olyan vékony mert csak reggel jön haza enni. Miért?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 21:03
1/13 anonim válasza:
Gondolom hím macska,és csajozni jár.
3/13 anonim válasza:
Pintosan, kandúr a cicád, így elment utódokat nemzeni! Van aki kiheréli őket, így sokat lessz otthon, de 3 évesen már nem lenne szép dolog. Gondolj bele, (ha fiu vagy) szüleid elvisznek az orvoshoz és kiherélnek téged (bár ilyen nincsen) igaz nem lenne kellemes dolog?
4/13 anonim válasza:
Messze laknak a házadtól az egerek. Szerezz be néhányat!
5/13 anonim válasza:
ivartalaníttasd, és gondolj arra, hogy ezzel akár több száz/ezer kiscicát megmentesz az agyoncsapástól, vízbefojtástól, elütéstől és a gazda nélküliségtől + a macskád is egészségesebb lesz
6/13 A kérdező kommentje:
Nem. nem akarjuk megmüteni mert lehet nem élitúl. de tudtam h csajozik de ilyen sokszor már 3 hete nem láttam mert mostanába anya eteti reggel és én ak nem vok fent.
2010. júl. 8. 21:23
7/13 A kérdező kommentje:
Utálom az egereket. És nincs egér a háznál.
2010. júl. 8. 21:27
8/13 anonim válasza:
Ahogy írták a szexuális igényeit éli ki! Nem hiszem, hogy belehalna a műtétbe*-* Miénknek is volt, bár ettől még ugyanúgy elmászkált...és egyszer már nem jött haza:'(
9/13 anonim válasza:
Hat nemtudom, en ha macska lennek, orulnek, hogyha 3 evesen kiherelnenek. De komolyan, mivel lassan kezdenek abba a korba lepni, hogy a fiatalabbak erosebbek, gyorsabbak nalam, igy csak streszelnem magam, kurficolas helyett. Es mar amugy is "kieltem" volna magam ebben, szoval jot tenne a nyugalom.
Amugy, elegge kicsi az eselye, hogy "nem eli tul" de ha tudod, hogy erzekeny az altatora, vannak helyek, ahol gazzal boditanak - nem "veszelyes" injekcioval.
A csavargas-verekedes-nemi betegsegek tulelesi eselye kisebb mint az hogy nem elni tul az ivartalanitast... -_-!
10/13 anonim válasza:
az ivartalanítás rutinműtét, mi az, hogy lehet, hogy nem élné túl? mondok neked akkor egy újdonságot, lehet, hogy a csajozást se éli túl...hajtják a hormonok, verekszik, figyelmetlen, bemegy a kutyák közé is, elüti az autó, mert kanos és nem figyekl....sokkal nagyobb a kockázata, hogy belehal egy párzási időszakba, mint egy műtétbe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!