5 hetes terhes vagyok. Láthat már valamit az orvos?
Szerintem menj el dokihoz minél hamarabb! A barnás vérzés nem túl jó jel, de reméljük minden rendben lesz!
5 hetesen a szívhangot valószínűleg még nem hallani, de már látnia kell a dokinak, ha van baba.
Tenyleg biztosat csak az orvosod tud mondani,de a baratnom mind a ket babaval nagyon verzett az elso honaban O is elment es kapott vmi kupot,es gyogyszert is,es mind a ket gyerkoce gyonyoru es egeszseges.
De menj orvoshoz mindenkeppen,5 hetesen votlam En is es a petezsakot latta nekem.Szivhangot meg nem vszinu,h lat,es hall meg ilyenkor,de azt latja,h ott van e a babo,mert tuti ott van,emiatt ne izgulj.
11 hetes kismama
Nem biztos hogy látszik az UH-on, mert én pl. 5,5 hetesen voltam és nem látszott... Lehet hogy nem pont a ciklus közepént történt a fogamzás, illetve lehet hogy olyan helyen van ahol még nem látszik mert annyira pici...
De hogy megnyugodjál mindenképpen menj el dokihoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!