Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 5 hetes terhes vagyok. Láthat...

5 hetes terhes vagyok. Láthat már valamit az orvos?

Figyelt kérdés
5 hetes terhes vagyok (teszt alapján). Pár napja barnás vérzésem volt, amiben voltak apró darabkák is. Nem tudtam azonnal menni orvoshoz, mert erősen meg voltam fázva és most ideges vagyok, hogy mi is lehetett az oka. Lehetséges, hogy a megfázástól volt, vagy esetleg elment a baba? Ilyen idős terhességnél láthat valamit az orvos?
2008. febr. 22. 09:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem menj el dokihoz minél hamarabb! A barnás vérzés nem túl jó jel, de reméljük minden rendben lesz!

5 hetesen a szívhangot valószínűleg még nem hallani, de már látnia kell a dokinak, ha van baba.

2008. febr. 22. 09:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A barnás vérzés elméletileg nem okoz gondot ha ne,m voltak fájdalmaid.Biztosat csak a doki tud mondani sztem minél előbb menj el.Az ultrahang kimutatja ha neadjisten vmi gond van,de ne izgulj amig nem görcsölsz nem lehet gond.
2008. febr. 22. 09:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Tenyleg biztosat csak az orvosod tud mondani,de a baratnom mind a ket babaval nagyon verzett az elso honaban O is elment es kapott vmi kupot,es gyogyszert is,es mind a ket gyerkoce gyonyoru es egeszseges.

De menj orvoshoz mindenkeppen,5 hetesen votlam En is es a petezsakot latta nekem.Szivhangot meg nem vszinu,h lat,es hall meg ilyenkor,de azt latja,h ott van e a babo,mert tuti ott van,emiatt ne izgulj.

11 hetes kismama

2008. febr. 22. 10:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos hogy látszik az UH-on, mert én pl. 5,5 hetesen voltam és nem látszott... Lehet hogy nem pont a ciklus közepént történt a fogamzás, illetve lehet hogy olyan helyen van ahol még nem látszik mert annyira pici...

De hogy megnyugodjál mindenképpen menj el dokihoz!

2008. febr. 22. 11:41
 5/5 Tóth Tímea Judit ***** válasza:
Én elöször 4hetesen voltam utrahangon,akkor volt a petezsák 2.5mm.Utána 6hetesen mentem újra akkor volt 6.5mm-és akkor már volt szívhang.Sok sikert 19hets kismama
2008. febr. 22. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!