Ha juni 5én volt az ovum, mikor érdemes először tesztelnem? Rendsertelen a ciklusom, nem tudom mikor kéne megjönnie.
szijja kedves utolsó!!!
nagyon nagy gratula neked is!!!!első babád lesz?
én csak 28án megyek dokihoz...még egy hét tűkön ülés:)
ha gondolod irj privit, aztán tarthatjuk a kapcsolatot:)
a mircsa(kukac)freemail(pont)hu-n érsz utol,mert ez a cim nem jó ami itt regelve van vmiért...:)
Igen, első babánk lesz. Annyira szerettük volna, és most, hogy pozitív a tesztem, nem tudom feldolgozni.. :) Félóránként sírva fakadok, hogy milyen szerencsés vagyok. :) Még a család nem tudja, csak anyukám, és a poárom. Nem is merem még mondani amíg a doki megnem erősít. Én mához 2 hétre megyek dokihoz 4.én. Mert jövőhéten nyaralni leszünk. :)
Te hova jársz dokihoz??
Szia. Mi volt tegnap a dokinál???? Megől a kiváncsiság. Én hétfőn megyek. :):)
Majd írok privátban is, köszi, hogy elküldted az email címed. -Ann
szia
megerősitette h van egy méhen belüli terhesség.
de egyenlőre csak petezsák látszik, egy nagy fekete paca:)
még nagyon az elején vagyunk...s még bármi lehet igazábol...csak a párom s anyukám tudja.
2hét mulva kell visszamennem, akkor ugye már szivhangnak is kell lennie s akkor lehet örülni már:) de a 12ik hétig még mindig rizikos a dolog, én csak akkor kürtölöm majd szét:)szoval ujabb várakozással teli 2 hét jön:)
majd irj akkor h nálad mi volt!:)
ja és én pécsi vagyok, itt járok dokihoz
ahhoz akinél a nagyfiam is szültem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!