Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha juni 5én volt az ovum,...

Ha juni 5én volt az ovum, mikor érdemes először tesztelnem? Rendsertelen a ciklusom, nem tudom mikor kéne megjönnie.

Figyelt kérdés
10es erősségű tesztem van itthon!köszi
2011. jún. 14. 12:05
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Persze nem 80 hónapig, csak 8 hónapig. :) Bocsi, kezem-lábam remeg.. Írni sem tudok. :)
2011. jún. 20. 11:04
 12/25 A kérdező kommentje:

szijja kedves utolsó!!!

nagyon nagy gratula neked is!!!!első babád lesz?

én csak 28án megyek dokihoz...még egy hét tűkön ülés:)

ha gondolod irj privit, aztán tarthatjuk a kapcsolatot:)

a mircsa(kukac)freemail(pont)hu-n érsz utol,mert ez a cim nem jó ami itt regelve van vmiért...:)

2011. jún. 20. 13:20
 13/25 anonim ***** válasza:

Igen, első babánk lesz. Annyira szerettük volna, és most, hogy pozitív a tesztem, nem tudom feldolgozni.. :) Félóránként sírva fakadok, hogy milyen szerencsés vagyok. :) Még a család nem tudja, csak anyukám, és a poárom. Nem is merem még mondani amíg a doki megnem erősít. Én mához 2 hétre megyek dokihoz 4.én. Mert jövőhéten nyaralni leszünk. :)

Te hova jársz dokihoz??

2011. jún. 20. 13:41
 14/25 anonim ***** válasza:

Szia. Mi volt tegnap a dokinál???? Megől a kiváncsiság. Én hétfőn megyek. :):)

Majd írok privátban is, köszi, hogy elküldted az email címed. -Ann

2011. jún. 29. 17:54
 15/25 A kérdező kommentje:

szia

megerősitette h van egy méhen belüli terhesség.

de egyenlőre csak petezsák látszik, egy nagy fekete paca:)

még nagyon az elején vagyunk...s még bármi lehet igazábol...csak a párom s anyukám tudja.

2hét mulva kell visszamennem, akkor ugye már szivhangnak is kell lennie s akkor lehet örülni már:) de a 12ik hétig még mindig rizikos a dolog, én csak akkor kürtölöm majd szét:)szoval ujabb várakozással teli 2 hét jön:)

majd irj akkor h nálad mi volt!:)

2011. jún. 29. 18:18
 16/25 A kérdező kommentje:

ja és én pécsi vagyok, itt járok dokihoz

ahhoz akinél a nagyfiam is szültem.

2011. jún. 29. 18:19
 17/25 anonim ***** válasza:
Szurkolok hogy mniden rendben legyen :)
2011. jún. 29. 18:34
 18/25 anonim ***** válasza:
Ok, hétfőn írok, ha hazajöttem. :) -Ann
2011. jún. 29. 18:45
 19/25 anonim ***** válasza:
Szia. Na megjártam a dokit :) 18 mm-es petezsákom, és 3 mm-es babócám van. :) Szívhangot még nem nézett, de aztmondta minden rendben van. :) Nekem csak 6 hét múlva kell visszamennem. Aztmondta ráérek akkor, ugyis mennem kell máshova is ultrahangra ( D-re). Happy.... :):):)
2011. júl. 4. 21:01
 20/25 anonim ***** válasza:
Mi újság van Marcsi??? Nem írtál semmit már régóta.. :(
2011. aug. 16. 16:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!