Ha juni 5én volt az ovum, mikor érdemes először tesztelnem? Rendsertelen a ciklusom, nem tudom mikor kéne megjönnie.
Ha júni 5.-én volt ovud, akkor pontosan tudod mikor kellene megjönnie... általában 14 nap a luteális fázis, tehát neked kb. 19.-én, vagyis majd most vasárnap környékén lenne esedékes a mensid. Előtte nem is érdemes tesztelni.
Honnan tudod, hogy 5.-én volt ovud?
5havonta mensizek kb...szóval nagyon kuszák a ciklusaim pcom van.
clostis hónapom van,4én éreztem hasszurkát és pozitiv lett az ovuteszt is,innen gondolom(remélem) hogy volt ovum akkor 5én másnap ugye.
os, a hétvégén ha nem jön meg csinálok egy tesztet,addig türelmetlenkedek...:)))
jézusom, jézusom, ma teszteltem, és pozitiv....váááá
bár amig a doki meg nem erősiti majd nem merem elkiabálni...:)
halk gratuláció de ez szerintem már biztos :) majd dokinál ha voltál mindenképp írj :)
Remélem msot nekem is összejött a baba nekem juni 3-án votl pém és rá 7-8 napra volt vérfoltom ami eddig soha nem volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!