Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A problémám a következő:...

A problémám a következő: mindennél jobban szeretnék egy kisbabát (22), de a párom még úgy érzi, nincs itt az idő, és mindenképp azt szeretné, ha előbb összeházasodnánk. (elvileg jövő tavasszal) De én úgy érzem, nem birok addig várni! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Minden vágyam egy kisbaba! Kérdeztem a páromat, hogy mi lenne, ha mégis teherbe esnék, és erre azt mondta, hogy hát alkalmazkodna... A kérdésem: Szerintetek teherbe eshetek a tudta nélkül úgy, hogy ő azt hiszi, én védekezek??
2009. márc. 21. 16:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hát beszélj vele mégegyszer,hátha megérti a vágyaidat és akkor nem lesz átvágás az egész!Ha igazán szeret,akkor enged egy kicsit!Mit tenne akkor,ha közölnéd vele,hogy már nem védekezel?Kiváncsi lennék rá!Fel a fejjel!
2009. márc. 22. 18:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!