Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tapasztalt vki hasonlót?

Tapasztalt vki hasonlót?

Figyelt kérdés
Kislányt szeretnénk. A ciklus.hu általl megadott "lányos" napokon szeretkeztünk. Azóta eltellt egy hét. Felpuffadt a méhem nagyon nagyra( sose ilyen) szúr a hasam,fáj a méhem,rengeteget pisilek,álmos vagyok. Még sok idő van a nemvártig Juni20ra nem várom. A beágyazódást érezhetem? Már van eyy 14hónapos kisfiam, mikor terhs lettem vele akkor is igy éreztem magam de akkor csak a nemvárt elött 5nappal jöttek ezek a tünetek. Más érzet ilyet ilyen korán?
2011. jún. 6. 22:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Holnap tesztelek, végül is kivártam a szombatot. És te mikor csinálsz tesztet? Megvannak még a tüneteid? Nekem igen,mondjuk a hányinger meg az émelygés elmúlt, de még fel vagyok fújódva, és rengeteget járok pisilni, és a hasszurka is megvan! Nagyon bízom benne, hogy pozitív lesz holnap! Holnap megyek korán reggel dolgozni, majd utána megírom,hogy mi lett az eredmény!
2011. jún. 17. 17:48
 22/27 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom mi van veled,mert nagyon eltűntél! Azért remélem semmi gond!

Én megcsináltam a tesztet és pozitív lett!

Remélem te is nemsokára megcsinálod,és te is ilyen jó hírekkel szolgálsz majd! Hétfőn megyek dokihoz,mert utána készülünk Horvátba,remélem azért látni fog már valamit!

Írj hogy felétek mizu!!!!!!

2011. jún. 18. 09:44
 23/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Igen bocsi megint nem tudtam netezni,jó idő volt és kisfiamat kiselehetett robbantni a játszótérről. GRATULÁLOK!! Nagyon örülök,hogy sikerült a baba és szivből kivánol neked szép terheséget!!:-)) Hát én sajnos megcsináltam péntek reggel és negativ lett. Szomorú voltam,de persze még lehet hogy nem jön meg hiszen elöbb csináltam és hétfőn kéne megjönnie. Majd meglátjuk. Mindenképp megirom,hogy ogy alakul hétfőn. Te is irdd meg,hogy mi volt a dokinál!

2011. jún. 18. 14:18
 24/27 anonim ***** válasza:

Remélem,hogy ma sem jött meg, és csináltál egy tesztet, és pozitív lett! Nagyon szurkolok neked!

Én ma reggel hívom a dokimat,már nagyon izgulok,hogy mit fog mondani!

2011. jún. 20. 06:46
 25/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Megjött.De tudom,hogy még az idén megfogan,próbálom türelmesen várni. Kicsit szomorú vagyok de elmúlik majd. Mi volt a dokinál?

2011. jún. 20. 12:46
 26/27 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom! De tényleg nem szabad feladni! Biztosan gyorsan össze fog jönni,csak ne görcsölj rá! Tudom ezt már sokszor hallottad, de hidd el így van! Élvezd az együttlétet apával!

Sajnos a dokim épp szabin van. Egészen addig amíg el nem megyek nyaralni. Ezért elmentem a háziorvoshoz, és kiírt,nem kell menjek dolgozni. De iszonyat hülye volt,mert teljesen beparáztatott. Azt mondta túl gyorsan lettem terhes,és nem fog megmaradni! Most hogy mondhat egy orvos ilyet?! Remélem sikerül megmutatni,hogy igenis téved! Most még jobban akarom, hogy így legyen! Nem adott semmi gyógyszert, semmi tanácsot,hogy megelőzzem a bajt! Most iszom a palástfűteát,hátha segít, aztán csütörtökön hazamegyek magyarba, és pénteken elmegyek az ottani dokimhoz,mert így nem merek elindulni nyaralni! Szóval sajnos az én boldogságom sem felhőtlen sajnos!

Neked kitartás! Nagyon szurkolok,hogy következőben sikerüljön! Tudom ajánlani a cickafarkfű, palástfű tea kombinációját! Nekem ez mindig segített!

2011. jún. 21. 06:31
 27/27 A kérdező kommentje:

Szia!

Bocsi,de napokig nem jutottam gépközelbe.Hogy vagy azóta? Mit mondott a magyar doki? Remélem minden oké!!

Én nem csüggedek,sokat játszom a kisfiammal és tudom,hogy nemsokára úgyis beköszönt hozzánk is újra a gólya:-)

2011. jún. 25. 20:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!