4 hete késik, ma csináltam tesztet,2 neg. Lett. Most a tesztablakban látható halványan 2 nem egybefüggő rózsaszín csík, ami nem jön le teljesen, szinte csak felül látszik. Tapasztalt valaki már hasonlót? Ettől függetlenül lehet, hogy terhes vagyok?
2 éve volt egy vetélésem, azóta beállt a ciklusom 23-26 naposra.16 éve próbálkozunk babával, volt 5 inszeminációm,2 lombikprogramom, eredménytelenül.3 éve új kapcsolatban élek.
A testhőmérsékletem 37C. Utolsó menszesz dec 20-án volt.
1 hete voltam nőgyógyásznál, aki 15mm-es nyálkahártyát és 2mm-es petezsákszerű felritkulást látott, még szikhólyag nélkül.
One Step-tesztet vettem.
Teljesen kétségbe vagyok esve,annyira szeretnénk ezt a babát,és hát már 37 éves vagyok,több esély nemigen lesz.
Hallottam olyanról közvetlen munkatársaim körében,hogy egyiknél a 12 hetes már diagnosztizált terhességet sem mutatta ki a teszt,a másiknál 9,a harmadiknál 8 hetes terhességnél neg.tesz jött ki.Tüneteim nincsenek ezen kívül,melyek utalhatnának a terhességre,sem hányinger,sem émelygés,sem mellérzékenység.Félek,hogy mégsincs semmilen baba.
hát szerintem is lehet már neked gratulálni, hisz szép vastag a nyálkád és a petezsák is alakult...
egyébként a tesztem nekem is ilyen, csak alulról indult el a színeződés. nekem ugyan egy hét késéssel "megjött" rendesen, de csak egy napig tartott utána barna volt, 36,3 helyett 36,7 a hőm és nekem hányingerem is van. hiába mult el, néha megjön érzésem van és a cicimet is a késés 3.napjától éreztem, aztán enyhült, majd megint el kezdtem érezni, sőt viszket is.
szorítok neked is!
Én csak holnap megyek orvoshoz, de nekem sincs semilyen előjele hogy terhes lennék, bár már 3. hete késik.A teszt nekem sem mutatta ki.
Halkan gratulálok neked
Aranyosak vagytok,köszönöm a biztatást,igazán jólesik.
Fogok írni mindenképp,hogy mizújs.Fel kell ma hívnom a nőgyógyászt,közölni az eredményt,és aztán meglátom,mi a további teendő.
Kívánom nektek is,hogy sikerüljön a baba,a 3.válaszadónak szurkolok holnapra.
Először is nyugodj meg!
Mivel még csak felritkulás látható, ezért nem biztos, hogy termelődött hcg a szervezetedben. Nekem ilyen felritkulás mensi előtt három nappal volt látható, és nem is jött meg. Most már 16 hetes kismami vagyok.
A felritkulásnál lesz a helye a pici babának, csak ne idegeskedj, mert azzal csak ártasz!
Minden jót Neked, és kívánom, hogy igazunk legyen!
16 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!