Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 4 hete késik, ma csináltam...

4 hete késik, ma csináltam tesztet,2 neg. Lett. Most a tesztablakban látható halványan 2 nem egybefüggő rózsaszín csík, ami nem jön le teljesen, szinte csak felül látszik. Tapasztalt valaki már hasonlót? Ettől függetlenül lehet, hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés

2 éve volt egy vetélésem, azóta beállt a ciklusom 23-26 naposra.16 éve próbálkozunk babával, volt 5 inszeminációm,2 lombikprogramom, eredménytelenül.3 éve új kapcsolatban élek.

A testhőmérsékletem 37C. Utolsó menszesz dec 20-án volt.

1 hete voltam nőgyógyásznál, aki 15mm-es nyálkahártyát és 2mm-es petezsákszerű felritkulást látott, még szikhólyag nélkül.

One Step-tesztet vettem.

2010. febr. 18. 05:09
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Ma már a második menszesznek kéne megjönnie,de eddig semmi jele:-)

Bővebb fehér folyás jelentkezett,ami nem okoz csípős,viszketős érzést,és mintha kicsit feszülne a mellem,menszesz előtt nekem nem szokott.De félek,csak bebeszélem magamnak.Na,mindegy,csütörtökön már kiderül,ha a tesztből nem is,de az UH.-on már egy 7 hetes babuci szépen látszik.

2010. febr. 20. 13:19
 12/20 anonim ***** válasza:
szia! ugyan halvány vigasz, de egy bnőmnak végig negatív tesztjei voltak. lehet, hogy terhes vagy, én drukkolok, de akkor sem keseredj el ha nem. 37 évesen még nem vagy öreg, semmiképp. szerintem.
2010. febr. 20. 15:50
 13/20 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak: köszönöm,nem halvány vigasz,sőt!...

Már írtam is,hogy egy munkatársamnak 12 hetes terhességet sem mutatott ki a teszt!!!Egy másik 8 hetesen fordult a háziorvosához (harmadik babája,aki azóta már 2 hónapos),az orvos kérte,hogy csináljon egy tesztet,ami negatív lett.Ekkor elküldte UH.-ra,ott mondták,h.8 hetes kismama.

Szóval én azt mondom,ezekben a tesztekben,hiába van rájuk írva,h.99%pontosság,nem lehet bízni!!!Sokmindentől függ,hogy termel-e elegendő HCG.-t a szervezet ahhoz,hogy a tesztek kimutassák.

A legbiztosabb az UH.!

2010. febr. 20. 20:19
 14/20 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. igazad van!! bnőm 21 hetes volt, 3adszorra ment dokihoz, mert ugye nőtt a hasa, és cisztára v. rákra gyanakodtak...ugy félt:( és addig 11 teszt lett neki negatív. most másfél éves a kislány. ilyen is van:) én drukkolok!
2010. febr. 21. 18:59
 15/20 A kérdező kommentje:

Holnap délután megyek UH.-ra.

Változás nincs,a derekam le akar szakadni,és a cicim is érzékenyebb,a hasam szemmel láthatóan nő.Tegnap reggel leesett a hőm 36,5 c.-ra,nem tudom,miért,lehet,hogy nyugtalanabbul és keveset aludtam?...Mert ma már megint 37,2C. volt.Folyamatosan pisilnem kell,de mást nem érzek.A mai tesz is negatív lett,ez már az 5.Szóval,ha ennek ellenére beigazolódik a terhesség (nagyon szeretnénk),akkor kijelenthetem,ezek a tesztek nem érnek semmit.Legalábbis nálam nem.3 különböző fajtával csináltam,20 és 25-ös erősségűekkel.Ennél érzékenyebbet nem kaptam.Na,még 1 hosszú nap,és minden kiderül.

2010. febr. 24. 16:40
 16/20 anonim ***** válasza:
drukkolok! és ne feledd: nem vagy öreg még egyáltalán/!
2010. febr. 24. 20:17
 17/20 A kérdező kommentje:

Az utolsónak köszi:-)

Rám fér.De nem tudom,negatív UH. esetén beleélem-e magam még 1x valamibe,ami lehet,csak kártyavár:-(

2010. febr. 24. 22:44
 18/20 A kérdező kommentje:

Nemrég jöttünk haza az UH.-ról.Méhnyálkahártya 17mm-es,de a petezsák felszívódott,úgyhogy baba nincs:-(Köszönöm mindenkinek a biztatást.

Mondjuk azt nem értem,miért vastag a nyálkahártya,ha nincs baba,és a hőm miért 37,2C.?...

El kellene kezdeni szednem a Norculot-ot,hogy meghozza a vérzést,de egyelőre nem merem.Mi van,ha tévedett a doki?

És miért nő a hasam?2 hónap alatt majdnem 10 kiló jött fel,holott ennyi hízásra nem vagyok hajlamos.

A hormonértékeim (tegnap nézték) mind a normális tartományon belül van.Akkor miért maradt ki,és mi ez az egész?Lehet álterhesség?

Tapasztalt valaki valami hasonlót?

2010. febr. 25. 20:14
 19/20 anonim ***** válasza:

szia! az utolsó pár hozzászóló vagyok. az álterhesség nagyon nagyon ritka, azt nagyon be kell beszélni magadnak4. szerintem lehet hogy a petezsák kialakult, de felszívódott, ez sajnos elég gyakori:( ahhoz pont elég hogy ne jöjjön meg szerintem, de ezt most én sem értem...én nem vagyok orvos egyébként, csak ápolónő, de sztem még ne szedd be a gógyszert...bajod nem lesz ha nem jön még egy kicsit!! És már mondtam ne keseredj el, szerintem még bőven szülhetsz, már nem csak a fiatalok szülnek manapság, mivel az orvostudomány fejlett, kevés a rizikó idősebb korban is:)

írj privit ha gondolod, és ne kenődj el!!! B.

2010. febr. 26. 08:44
 20/20 A kérdező kommentje:

Az utolsónak...Köszönöm,írtam privit.

Közben megjött gyógyszer nélkül:-(

2010. febr. 26. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!