Mi lehet velem? Tapasztalt valaki hasonlót?
Figyelt kérdés
24-25 napos ciklusaim vannak, ma 5-6 napja késik, de a tesztek negatívok. Tegnap peteéréshez hasonló fehér folyásom volt. Amikor meg kellett volna jönnie, menstruációhoz hasonló görcseim voltak 2 napig, aztán semmi...Tudnátok segíteni?2010. nov. 1. 08:43
1/7 anonim válasza:
lehet terhes vagy csak még nem mutatta ki a teszt...később is próbáld meg..de tutit csak a doki tud mondani...ha meg megjön akkor úgyis jó..
2/7 eszo válasza:
valószínű még korai volt a tesztelésed.
pár nap múlva ismételd meg, ha addig nem jön meg..
szerintem esélyes vagy a babára! :-)
szorítok!
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi...:) Csak nem értem, 6 nap késésnél már mutatnia kellene a tesztnek.
2010. nov. 1. 09:33
4/7 anonim válasza:
Nem biztos hogy kimutatja. Barátnőmnek csak rá majdnem 20 nappal utána mutatta ki.
5/7 anonim válasza:
Olyan is lehet,hogy nem jol szamitot a menstruaciodat:)A menstruacio elso napjatol kell szamitani a 28 napot vagy a 32-tot.
6/7 A kérdező kommentje:
Jól számoltam, ez biztos. Peteérésem is volt, mert a jeleit észleltem. Ezért furcsa nagyon.
2010. nov. 1. 11:04
7/7 eszo válasza:
de mondjuk elmehetsz kórházba is, és vérvizsgálatból meg tudják mondani..szerintem nem tart sokáig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!