Tapasztalt vki hasonlót?
Szia!
Én nem mérem a hőt de érzem,hogy szokott magasabb lenni. Ma nem fájt annyira mint eddig a hasam de még mindig óriásira van felpuffadva.Kigombolom a nadrágot,pedig ez a gatya lötyögött. Többet vagyok éhes és álmos. Ja és szédülök! Sokat játszok a fiammal a szőnyegen és megszoktam,hogy sokszor felpattanok és most pár napja vigyáznom kell ezzel mert nagyon megszédülök. Pont holnap megyek nőgyógyászhoz. Nem emiatt,amugy is mentem volna de kiváncsi leszek,hogy ő mit mond. Igen olyan hosszú még ez 12nap. Máskor felsetűnne de igy,hogy az ember vár vkire igy bizony hosszú. A hajolgatás nekem se jó de elkerülhetetlen mivel még totyógos babám van:-)
Kiváncsi vagyok mi volt a dokinál! Majd írd meg! Én is szívesen elmennék,mert ma pl egy nagyon erős szúrást éreztem a hasamban. Nem tudom mi lehetett, de eléggé megijedtem. Az a baj,hogy én külföldön élek,és elég messze van magyar doki, hogy minden "hülyeségemmel" oda rohangásszak. Német dokihoz meg már nem megyek,mert nagyot csalódtam bennük.
Már csak 11 nap! Milyen soknak tűnik az még! Remélem tényleg gratulálni fogunk egymásnak!
Nekem is kell hajolgatni,mert én még dolgozom (irodákat takarítok), és hát ugye ott is muszáj!
Remélem minden rendben volt a dokinál! Írd meg légyszi mindenképp!
Szia!
Kapott a kisfiam oltást és jól kiütötte,ezért nem tudtam gépezni eddig. Szóval voltam dokinál de semmi infóm nem lett,mert ha "lakik" bennem baba akkor se látná még,teszt meg ugye szintén nem mutatná ki. Igy marad a várakozás. De már csak 9nap:-) Az elmúlt 2napban nem éreztem semmit de elmentük sétálni és a végén alig tudtam menni úgy szúrt a hasam alul. A dokim annyit javasolt,hogy kezdjek el szedni Femibion terhesvitamint és kalciumot mindenesetre. Jó lenne már tudni:-)
Szia!
Hát akkor nem lettünk okosabbak!Nekem a sűrű pisilés megvan, meg a hőm is magas, és hát én is úgy vagyok vele,ha feszítettebb tempóban dolgozom,akkor fájdogál a hasam, és 2 nap már megjön érzésem volt. Vettem már tesztet is Clear Blue-t. Azt írja menstruáció előtt 4 nappal is már kimutathatja, igaz akkor csak 55%-os eséllyel. 3 nappal előttem meg már 87%. úgyhogy én szerintem nem fogom kibírni kivárni, és 3 nappal előtte már megcsinálom a tesztet! Úgyhogy én már csak 6 napot várok,és tesztelek!
Szia!
Én is Clearblue tesztem fogom használni:-) A kisfiamnál is azt használtam szerintem a legjobb teszt! Elevitet szedtem az első terhességem alatt. Nekem most az orvosom mondta,hogy a Femibion a legkorszerűbb-legjobb. Képz tegnap este lefeküdtem és olyan furcsán fájt még émelyegtem is. A puffadás is megvan azóta is. Nekem is eszembe jutott,hogy tesztelhetnék akár elöbb is. Nem tudom... A kisfiamnál anno volt 2negativ tesztem de azért még nem mondtam le a dologról. Aztán a nemvárt után 5nappal mertem csak tesztelni de az erős pozi lett.De minden terhesség más és más.Még meglátom ameddig birom várok vele:-) De már egyre nő bennem az izgalom:-) És igy,hogy külföldön élsz hol szülnél? Ott vagy itt Magyarországon? A kislányod is várja a kistesót?
A lányom szegény nagyon várja a kistesót. Szegény ő is ott volt,mikor a másik babáról kiderült,hogy már nincs. Nem tudtam akkor kire hagyni, és magammal kellett vigyem a nőgyógyászhoz, és ott állt egy széken és nézte a monitort, várta hogy meglássa a kistesót. Azóta is többször szóba hozza,hogy az a baba az angyaloknál van. Annyira édes volt,mert amíg terhes voltam,mindig azt mondta neki is van baba a hasában, mikor kiderült nekem nincs, azt mondta ő odaadja az övét. Később meg már azt mondta már neki sincs. Most pedig velem reménykedik,hogy újra van ott baba!
Németországban szülnék,mert itt van biztosításom,de nem nagyon tetszik itt a rendszer. Messze van a kórház, nem hívhatok mentőt,mert azt az Aok nem fizeti, csak taxit, meg a kórházak sem szimpik! De hát ez van, ezt kell szeretni!
Én biztos nem bírom kivárni a nemvárt napját. Folyamatosan megjön érzésem van, és már nyúlós folyásom is! Nagyon bizakodok,remélem nem fogok pofára esni! Szerintem akkor beszéljük meg,hogy péntek reggel tesztelünk! Mit szólsz hozzá? ÉS akkor egyből megírjuk egymásnak mi lett!
Szia!
Nekem is elkezdödött a mindjártmegjön érzésem. Estéként vagyok rosszul.Lefekszek és fáj a hasam,a gyomrom olyan émelygős a közérzetem.Tegnap meg úgy megszédültem,hogy lekellett ülnöm mert azt éreztem,hogy mindjárt eldölök.Éhesebb vagyok:-) Ahogy közelednek a napok egyre jobban izgulok,sokat gondolok erre. Sajnálom amin átmentetek,kivánom,hogy a kislányod mihamarabb lássa végre UH-on a kistesóját!! A tesztelést még nem tudom,a férjem kiakarja várni a hétfőt de próbálom meggyőzni,hogy pénteken legyen.Addig még úgy is irunk itt egymásnak.Mikor terhes lettél a kislányoddal akkor is ilyen hamar voltak ilyen tűneteid? Nekem mivel fiam van (ugye a fiús napok később vannak) igy más volt. Ezért is bizakodok,hogy összejött a kislány mert most máshogy érzem magam mint anno a fiammal.
A lányomnál is elég korán megéreztem,hogy trhes vagyok,de a tünetek ennyire nem voltak egyértelműek, de akkor is azt mondtam,hogy ha most nem vagyok terhes,akkor már tényleg nem tudom mit kellene érezzek, és bejött! Remélem most is!
Én is gondolkodtam rajta,hogy nekem a péntek még inkább korai. Lehet hogy én is várok inkább szombatig, mert ugye nekem 21.-e a nem várt. Én is egyre inkább hányingeres vagyok, és elég sűrű lett a folyásom is! A hasam pedig egyre nagyobb. Akik tudták,hogy szeretnénk babát,azok közül sokan azt mondják,hogy tuti terhes vagyok, mert olyan a hasam. Hát remélem igazuk van! Kitartás már csak pár nap! Már én is egyre jobban izgulok! Ma nagyon sokat szurkált a hasam munka közben, kicsit meg is ijedtem, félek nehogy megint baj legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!