Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja 7-e körül? Van...

Ki nem várja 7-e körül? Van valami tünetetek?

Figyelt kérdés
két hete egyfolytában hasszurkám és mellfájdalmam van ma bővebb krémes folyás,ma a papiron pici rózsaszin pöttyök voltak két hete voltam nőgyógyásznál mert azt hittem felfáztam,de azt mondta minden rendben csak a méhem van egy kicsit megnagyobbodva .
2011. jún. 5. 15:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
nem szabad feladni egyébként amikor nem görcsölsz rá majd akkor fog összejönni!!!nekem már van két fiam egy 8 és egy 16 éves de szeretnénk még egy 3-at
2011. jún. 6. 09:14
 12/23 A kérdező kommentje:
Most megjött : ( de remélem nektek sikerül!!!!!
2011. jún. 6. 12:09
 13/23 anonim ***** válasza:

Nekem még nem jött meg,de holnap még megjöhet.Mindenesetre reménykedünk benne,hogy nem jön meg.Mindketten akarjuk,és első baba lenne.Már nevek is vannak :)

Sajnálom hogy megjött neked,de még van esélyetek a közeljövőben :)

2011. jún. 6. 12:14
 14/23 A kérdező kommentje:
Remélem hogy neked legalább nem jön még meg ,hogy hivnák a bébit?puszi
2011. jún. 6. 12:56
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha lány lesz,akkor Xenia,ha fiú akkor Stephan,Azért Stephan,mert az apuka német :)
2011. jún. 6. 12:57
 16/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nagyon sajnálom, hogy megjött neked! :( De majd legközelebb sikerülni fog!

Én is tudok neveket, amik tetszenek és adnám az első kisbabámnak, ha sikerülne: pl. ha lány: Rebeka (férjemnek nem tetszik, de nekem nagyon)

ha fiú: Krisztián lesz vagy Róbert (ebben egyezünk a férjemmel)

2011. jún. 6. 15:23
 17/23 A kérdező kommentje:
Sziasztok na mizujs nálatok lányok?
2011. jún. 8. 07:24
 18/23 anonim ***** válasza:

15:23-as vagyok:

Nekem még nem jött meg. De ma nagyot esett a hőm. :((

Viszont a pecsételésem megállt egyenlőre és ezt felváltotta a testápolószerű fehér folyás.

2011. jún. 8. 09:02
 19/23 A kérdező kommentje:
Szia akkor még ne add fel azt mondják az ilyen folyás az jó!!!majd irj mi van veled puszi Zsó
2011. jún. 8. 09:05
 20/23 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező,

nekem is megérkezett a nemvárt :( igaz hogy késve,de megjött :( még sose késett...na mindegy,a továbbiakban is sok sikert neked,és nektek kommentelők :)

2011. jún. 8. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!