Ki nem várja 7-e körül? Van valami tünetetek?
Hát én most a 24. ciklusnapomon vagyok és átlagosan 29. napra szokott megjönni, de már 2 napja néha van egy kis pecsétem. Ma már élénk piros pecsét is volt, de nagyon kevés. Szerintem korábban fog megjönni. :((
Vagy nem tudom most miért így jelentkezik ez a dolog, hormonzavarra is gondolok, mert múlt hónapban se jött meg normálisan, csak pecsételgettem. :(
Drukkolok azért magunknak!
Nekem is nagyon fáj a mellem, és nekem is kicsit megnagyobbodott, meg van duzzadva. A hőm ma 2 tizedet felugrott, így 37,1!! És ovu után vagyok 12 nappal a görbém alapján legalábbis. 25. ciklusnap. Átlagosan 29. napra szokott megjönni. Néha kicsit pecsételek rózsaszínűen és pirosan is...nem tudom mi ez. De a hőm az tényleg magasabb mint amilyen lenni szokott és a melleim is jobban fájnak. Félek, hogy hormonzavartól van ez. :((
Én biztos ami biztos alapon várakozom és leghamarabb csak jövő hétfőn tesztelnék, ha nem jönne meg a mensi.
Drukkolok továbbra is mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!