Van olyan aki 5-én nem várja? Van valami tünetetek? Nekem fájnak a melleim és tegnap óta szúrkál a hasam, és elég puffadt is. Ti mikor tesztelnétek?
Figyelt kérdés
Előző terhességemnél az első tünet a mellfájdalom volt. Remélem most is ezt jelzi!!2011. febr. 28. 08:56
1/14 anonim válasza:
Szia! Én 8-ára nem várom. Nincs semmi tünetem. Vezetsz görbét?
Szerintem majd csak 5-én tesztelj!
A
2/14 A kérdező kommentje:
Nem vezetek. Viszont amióta abbahagytam a fogamzásgátlót soha ilyen tüneteim nem voltak. Kb. 4 hónapja próbálkozunk és eddig semmi. Ráadásul a múlt héten beteg is voltam és antibiotikumot is kaptam. Hát csak egy kicsi merek reménykedni.....
2011. febr. 28. 13:47
3/14 anonim válasza:
Szia! Én is 5-re nem várom. Mellfájdalom nálam is van bár mensi előtt is szokott, de ez most mintha másabb lenne. 1,5 hete én is antibiotikum kúrán voltam úgyhogy majd kiderül...
4/14 anonim válasza:
Sziasztok ! Csatlakozom ha nem baj! Sorstársak vagyunk ebben a ciklusban múlt héten én is antibiotikumot szedtem 7.-re nem várom. Hát a megérzéseim számtalanszor cserben hagytak homérsékletemet már rájottem hiába mérem és hiába van fenn ha a menzi napján leesik egyelore csak annyit érzek hogy melleim fájnak hol jobban hol kevésbé a hasam szurkál de egyébként is így szokott lenni menzi elott én márcsak reménykedem és akkor hiszem hogy sikerult ha már pozitívat teszteltem nem ringatom magamat foloslegesen csalódtam már számtalanszor a megérzéseimben. Drukkolok Nektek. Kíváncsian várom hogyan alakul a hét.
5/14 anonim válasza:
Én is 5-re nem várom.Nekem is puffad alul a hasam,meg rengeteget járok pisilni.A hátam az arcom tiszta pattanásos lett,pedig nem szokott.A mellembe egy kis izomlázat érzek,mást nem,meg viszket a mellbimbóm.
6/14 A kérdező kommentje:
És ti se teszteltek szombat előtt? Én nem merek, mert félek, hogy csalódnom kell.
2011. márc. 2. 22:18
7/14 anonim válasza:
5-ére nem vártam. Ma reggel:
A cicim nagyobb és olyan furcsán selymes-puha. Még szoptatok, a fiam 15 hónapos, talán ezért nem olyan egyértelmű a jel.
8/14 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó Válaszoló! Szerintem elég egyértelműen látszik a 2. csík is! Gratula!
2011. márc. 3. 09:50
9/14 anonim válasza:
Ez a teszt ez egyértelmuen : Pozitív ! Gratulálok ! Bár nekem lenne legalább egy ilyenem már boldog lennék ! 7-re nem várom szurkál a hasam melleim is fájnak már azt hittem ma megjott bár elég korai lenne fura a hasam mintha egy kis labda lenne ott. Lehet felfáztam fehér folyásom is van nem hinném hogy pont most sikerult. Marad továbbra is a remény.... I.
10/14 A kérdező kommentje:
Azért írjátok meg majd, mi lett a vége! Nagyon kíváncsi vagyok rátok is! Szurkolok Nektek!
Nekem például most éppen a derekamnál fáj!
Hát nem tudom Csajok......
2011. márc. 3. 12:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!