Van valaki aki 26. -ra nem várja? Van valami tünetetek? Nekem napok óta fáj a hasam, mintha meg akarna jönni és sok krémes folyásom is van. A hőm az 37-37,2 minden reggel. Ez jó?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 21:02
1/24 anonim válasza:
én sem várom 26-ra!Nekem is vannak tüneteim leginkább tegnap este óta erős hányinger.ma még nem is tudtam enni,reggel neg. tesztem volt!de lehet még korai volt.Én reggel nem mértem a hőmet de most este 37,1 volt.Ja és has fájás is van!
2/24 anonim válasza:
Sziasztok! En sem varom 26-ra!! Nekem a hasam faj es szurkal, mint amikor meg akarna jonni....szoval ezt igy meg nehez eldonteni, hogy menstruacio lesz-e a dologban vagy baba. Csinaltam ma tesztet, olyat ami allitolag mar 4 nappal a nemvart elott kimutatja a terhesseget (kulfoldon elek es itt vannak ilyen tesztek) de sajnos negativ lett. Bar ez attol is lehet, hogy meg nem termelt eleg hormont a testem, hisz nem mindenki egyforma. Bar a baratnom egy ilyen teszttel tudta meg, hogy terhes 3 nappal a nemvart elott. De nem baj, majd par nap mulva ujra probalkozok, ha nem jon meg.:-)
3/24 anonim válasza:
Én is 26-ra nem várom. Nekem inszeminációm volt. Azóta szinte egyfolytában fáj a hasam. Semmi más jelet nem vélek felfedezni, ami terhességre utalna. A hőm csak 38,0 már 8 napja. Egyébként a többi ciklusban ennél több is szokott lenni. Még 3 nap és megtudjuk. Én még nem teszteltem, nem akartam magam felidegesíteni.
4/24 anonim válasza:
Sziasztok!
Én szintén 26-ra nem vártam, de kb. 2 órája elkezdtem barnázni:(
Én kb. a peteérésem óta szinte minden tünetet produkáltam, de szerintem ez már pszihés(ezzel szerintem nem vagyok egyedül), mivel nagyon vágyunk már egy babára.
Remélem nektek tényleg nem fog megjönni és a baba miatt...
5/24 anonim válasza:
Előző vagyok. A hőm már kb. 10 napja 36,8-ról indult és most is 37,2
6/24 anonim válasza:
Én a ciklus.hu szerint ma nem kellene megjönnie,de eddíg nem jött.Múlt hónapba is késett 2 napot.Nekem a cicim nem csak feszűl de egy kicsit fáj is,ma teszteltem egy erős negatívat sajnos,remélem azért sikerült
7/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én még nem csináltam tesztet, megvárom, hogy megjön e, ennyi csalódás után nem merek már előre reménykedni! Majd talán 26-án reggel próbálkozom a tesztel. Írjatok, ha tudtok már valami biztosat, és mindenkinek nagyon sok sikert kívánok!
2009. febr. 24. 08:14
8/24 anonim válasza:
Én se várom 26.-ra. Mellem feszul, hasam fáj a hom 37,2 volt tegnap/nem mérem naponta/de ezúttal nem dolok be a tuneteknek. Nem hagyom hogy újból becsapjon a testem. Pedig jó lett volna ha sikerul a párom 30. szulinapjára lettem volna kiírva. Nem is reménykedek már. Túl szép lett volna.......Igaz még csutortokig van ido de én már most lemondtam.
9/24 anonim válasza:
Tegnapi 23:06-os vagyok. Ma délelőtt egy csomót beráztam, tiszta olyan lett a bugyim, azóta viszont 2 órája semmi.
A hőm ma is 36,8.
10/24 A kérdező kommentje:
Előző válaszolónak: Az még nem feltétlen kell, hogy rosszat jelentsen! Lehet, hogy késői peteérésed volt amely megtermékenyült, és most van a beágyazódás! Ne keseredj el, tesztelj ha nem jön meg! Szorítok!
2009. febr. 24. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!