Van valaki aki 26. -ra nem várja? Van valami tünetetek?
Nekem napok óta fáj a hasam, mintha meg akarna jönni és
sok krémes folyásom is van. A hőm az 37-37,2 minden
reggel. Ez jó?
Ma délután csináltam egy tesztet!Nagyon halvány pozitív!Megmutattam a páromnak hátha csak szellemcsíkot látok!De azt mondta ott van!Még nem merem beleélni magam!Reggel csinálok még egy tesztet!
2009. febr. 24. 18:57
12/24 A kérdező kommentje:
Ez nagyon jó dolog!!! Gratulálok! Egyébként milyen tüneteid vannak? Van folyásod? Nekem van és a hasam is eléggé fáj. Gyugtass meg, hogy ez nem a mensi miatt van, hogy neked is hasonló tüneteid vannak. Nem merek tesztet csinálni, félek a csalódástól. Ez már a 6-dik hónap, hogy nem jön össze.
Van folyásom olyan mint a testápoló és nem is kevés!A hasam fáj hányingerem van és nem rég óta érzem a derekam!Reggel csinálok még egy tesztet!!Remélem az már tuti lesz!De még nem élem bele magam!Mi is már 7hónapja próbálkozunk!
2009. febr. 24. 20:30
14/24 A kérdező kommentje:
Remélem a reggeli teszten azt fogod látni, ami igazán boldoggá tesz!!! Köszönöm a biztatást, én csak csütörtök reggelre tervezem a tesztelést, szeretnék biztosra menni! Írd meg légyszi, hogy mi lett az eredmény (itt)!Nagyon drukkolok!
Az a helyzet hogy teszteltem de nega lett!A tegnapi teszt 10-es volt a ma reggeli meg 25-ös!iLYENKOR MI VAN?
2009. febr. 25. 09:28
Tegnapi 13:47-es vagyok.
Ma reggel teszteltem Gabriellel, nagyon nagyon halványan látszik a második csík, szinte alig látni. Tegnap de sok barnázás volt, ma reggel nagyon kevés. Hőm még mindig 36.8 már 10. napja. Mellem már egy hete fáj, de ez minden ciklusban így van. Ma a hasam is enyhébben fáj mint tegnap, ésmindjárt megjön érzésem van. Ennyi! Holnap újra tesztelek.
2009. febr. 25. 14:03
17/24 A kérdező kommentje:
Ne kenődjetek el, még nincs veszve semmi! Ha tényleg nem jön meg holnap, akkor talán ott lesz az a második csík is a következő teszten! Nagyon megy nekem ez a biztatás :), bár magamat is ilyen egyszerüen menne! Én holnap reggel csinálok tesztet, 25-ös érzékenységüt vettem. Kiváncsi vagyok! A cickóim még mindig fájnak, a hasam is elég erősen (így nem szokott) és folyásom is van, krémes és sok! Ja, a hőm meg olyan 37,1-37,2 körül van reggelente! Írjatok ha tudtok már valami biztatót!
18/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sajnos a teszt szerint nem vagyok terhes :(, bár még nem jött meg! Olyan csalódott vagyok, de még várok, aztán ha men jön meg újra tesztelek! Remélem ti nagyobb szerencsével jártok!
Szia ! Nekem mára leesett a hom 36,6-ra rá egy órájára megjott :o((. Egy világ dolt ossze bennem annak ellenére hogy nem hittem benne hogy sikerult a remény végig itt volt. Nem tudom mit rontottunk el...
2009. febr. 26. 09:03
Tegnapi 14:03-as vagyok. Ma reggel már két csíkosat teszteltem. A második csík kb fele olyan erős mint a controll csík, de erősen és stabilan ott van.
Óvatosan örülök!. Van 1-2 oldalam, ahol ezzel a témával foglalkozom, és készülök egy tanulmánnyal is ami nemsokára kész is lesz, minden benne lesz amit tudni kell a teherbeesésről. Ha írtok az e-mail címemre megírom az oldal címét.
Ne keseredjen el akinek nem sikerült, MINDENKINEK SIKERÜLNI FOG!!!
2009. febr. 26. 10:03
Kapcsolódó kérdések: