Van valaki aki 26. -ra nem várja? Van valami tünetetek? Nekem napok óta fáj a hasam, mintha meg akarna jönni és sok krémes folyásom is van. A hőm az 37-37,2 minden reggel. Ez jó?
Figyelt kérdés
2009. febr. 23. 21:02
21/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok! A 9:03-as lánynak: sajnálom, ez rossz hír, de biztos nem rontottatok el semmit, csak most még nem érezte úgy a babátok, hogy jönnie kéne. Ne légy elkeseredve, mert jön a következő hónap és ismét tele leszel izgalommal és bizalommal!
A 10:03-as lánynak: Szívből gratulálok! Várom az e-mail-edet, szivesen olvasgatok ilyeneket, legalább tanulok is mindig valami újat! Nagyon Boldog Babavárást!
Képzeljétek annak ellenére, hogy reggel negativat teszteltem, még mindig nem jött meg :), nem szokott késni, úgyhogy bizom még egy kicsit a dologban! A hőm reggel még mindig 37,2 volt, de nekem, csak mensi előtt pár órával esik le.
2009. febr. 26. 20:25
22/24 anonim válasza:
Hát igen talán majd a kovetkezo hónapban. Nagyon szorítok remélem Nektek sikerult. Szívbol kívánom hogy így legyen. Teszteltél már ?
23/24 A kérdező kommentje:
Szia. Ma nem mertem még, talán holnap reggel, ha a mai nap folyamán nem jön meg! Nem szokott késni, mindig 28 napra jön meg és az tegnap lett volna, de még semmi!
2009. febr. 27. 09:28
24/24 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok! Sajnos ebbe a hónapban sem jött össze, éjszaka megjött! Köszönök mindenkinek mindent és következő hónapra sok erőt és kitartást, mostmár nekünk kell jönnünk!
2009. febr. 28. 09:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!