Nagyon kell akarni, hogy jöjjön, vagy nem kell görcsölni és nem kell rá gondolni? Melyik módszer válik be?
Figyelt kérdés
Babát szeretnénk és mindenki mást mond, van aki azt, hogy ne is jusson eszembe, van aki azt, hogy sokat gondoljak rá és foglalkozzak vele, mert akkor egyszercsak bevonzom az életembe, amire gondolok. Szerintetek?2009. márc. 18. 13:46
1/4 anonim válasza:
Hát nincs erre egyértelmű magyarázat, mind kettőnek van előnye is és hátránya is. Létezik a "tudományos" típus aki előre készül testileg lelkileg. Vitaminokat szed, minden féle tesztekkel, hőmérővel bástyázza körül magát. Minden gondolata a leendő terhesség körül forog, ha 2-3 hónap alatt nem sikerül, akkor teljesen kétségbe esik. Nem mondom, hogy nehezebben esik teherbe, de néhány hónap sikertelenséget is nagyon rosszul él meg. Van a "laza" típus aki, aki annyit tud a terhességről, hogy kell hozzá egy petesejt és egy hímivarsejt és nagyjából 9 hónapig tart. Azt is csak sejti, hogy mikor lehet peteérése, de nem izgatja különösebben, hogy ez tegnap volt, vagy csak holnap lesz. Általában hamar teherbe esik, illetve egy sikertelen hónap után legyint egyet, hogy majd jön a következő. Az lenne a jó, ha az ember a két típus között tudna lavírozni és azt az énjét tolná előtérbe ami éppen az adott helyzetben szükséges.
2/4 anonim válasza:
Nekem azok tanácsadói tábora volt nagyobb akik azt mondták hogy ne is gondoljak rá, ne foglalkozzak vele!
3/4 anonim válasza:
Nekem is azt tanácsolta az orvosom, hogy nem szabad rajta görcsölni, mikor 6 hónap sikertelen próbálkozás után felkerestem, rá 2 hónapra öszzejött a baba. Persze, ha az ember nagyon vágyik már a babára, hiába mondják, hogy ne görcsöljön ezen, mert úgyis ekörül forog minden gondolata, legalábbis én így voltam vele. Nyugi a baba tudja mikor kell jönnie és jönni fog ne aggódj!
4/4 anonim válasza:
,,A gyermek mindig a nőnek a fejébe fogan"
Ez nem igaz. Mert aki nem akar gyereket? Annak hol fogan vajon?
Tehát nem kell vele foglalkozni, ha jönnie kell, úgyis jön ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!