Igaz, hogy egy no erzi, hogy nehezzeben eshet teherbe?
Figyelt kérdés
Vagyis,h tudja nem lesz konnyu osszehozni a kisbabat!!Sajnos baratnom mindig ezt mondja es nemtudok tanacsot adni neki!!Es meg egy kerdes!Igaz,hogy aki terhes erzekennye valnak a fogai?Ezt ma hallotam!!Koszonom!
2011. jún. 1. 18:01
1/5 anonim válasza:
Az első kérdésedre: nem, nem igaz.
2011. jún. 1. 18:06
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom hat valahogy igy gondoltam enis,de nemtudok milyen tanacsot adni neki,h ne gondolja ezt!Visszamenoleg anyukaja reszerol is nehezen estek teherbe es o ugy gondolja o is olyan!!
2011. jún. 1. 18:08
3/5 anonim válasza:
Szia. Nyugtasd meg a barátnődet, lehet ő könnyebben fog teherbe esni, mint nőtagú családtagjai. És nem kell erre gondolni, jön a baba, ha ő akarja. Ha 1 év múlva sem sikerül, az orvos fog neki tanácsot adni.
És szerintem is érzékenyebbek az ember fogai, ha terhes. Nekem egy szalámiszeletben lévő kis csontdarab kettétörte az egészséges fogamat, amit ki kellett húzni mikor babát vártam. Az időben elkezdett kalciumfogyasztás viszont segít ebben.
2011. jún. 1. 18:45
4/5 anonim válasza:
Mikor még tini voltam ,jött egy megmagyarázhatatlanul fura érzetem ,hogy nem fog könnyen jönni a baba ha eljön az ideje erre tisztán emlékszem. És ahogy ez az érzés jött úgy aztán az évek folyamán el is halványult ,nem érdekelt még akkoriban a babakérdés. 31 leszek 4 éve nem védekeztünk. Páromnak volt jó spermaeredménye ,most viszont olyan rossz ,hogy ezért lombikozunk na és azért mert elöli a méhnyaknyákom a hímivarsejteket más bajom nincs bár ez éppen elég. De sokan szerintem azért félnek attól hogy nekik nem fog sikerülni a baba spontán mert annyi de annyi olyan esetet hallani ,ahol segítség nélkül nem lehet baba és inszemmel vagy lombikkal van "csak" esély. És felmerül a kérdés sokakban ha nem is mkiben : mi van ha nekem sem sikerül könnyen vagy nem is lehet? Hiszek a női megérzésben.
2011. jún. 1. 18:49
5/5 anonim válasza:
A fogak, igen érzékennyé válnak, én már több ilyet is hallottam! És igaz, hogy én még nem voltam terhes, de volt már méhre rátapadt cisztám és tünetek közé tartozott a fogfájás is + minden terhességi tünetem volt.
Ha valami zavar van, akkor is fáj 1-2 napig, aztán hirtelen abbamarad! És mindig kiderült, hogy valami nőgyógyászati dolog állt a háttérben!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!