Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tennétek a helyünkben...

Mit tennétek a helyünkben Terhes vagyok?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok két napja erős pozitivat teszteltem. Elmondtam a szüleimnek hogy ne az legyen h eltitkoltam erre anyukám kiakadt. azt mondta vetesük el. De mi megszeretnénk tartani. Igy nem tudom mit csináljunk.
2011. jún. 1. 11:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

2. vagyok:

Örülök, hogy sikerült beszélned anyukáddal. Nagyon jó, hogy így meg tudtátok beszélni. Azért az élet nem fenékig tejfel (erre azért készülj fel), egy baba sok gondot is hoz, de ha van segítség, az mindig sokat számít. Ha terhes vagy, akkor lányból nő lettél. Már máshogy kell majd gondolkodnod. De sok boldogságot nektek.

2011. jún. 1. 20:19
 12/16 anonim válasza:
jó neked hogy melletted ott a párod én is 18 vagyok a párom 20 ő is dolgozik és mikor én elmondtam neki hogy úgy néz ki babát várok leordította a fejem és azóta le se szar:s pénteken kéne megjönnie kíváncsi leszek hogy alakul rem ha biztos lesz akkor majd máshogy fog hozzá állni!neki mondjuk van egy huga meg egy 5 hetes keresztlánya szóval tapasztalata van benne!
2011. jún. 1. 21:51
 13/16 A kérdező kommentje:

Huh. sajnálom. De itt olvasgatam és nem én vagyok az egyetlen anyuka.

Igen hálistennek este párommal átbeszéltük mégegyszer és ha minden rendben van megtartjuk.

holnap megyek dokihoz elsőnek és majd ki derül minden.

Nagyon félek!!

Most elöbb is csináltam még egy tesztet a biztonság kedvéért nem első pisiből és ezis erős pozitív lett.

ettem 18.án gyulladás csökkentőt remélem nincs semmi baja a babánknak !

2011. jún. 2. 09:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Nincsen semmi baja egy-két gyógyszertől nyugi. Főleg ha 18án vetted be.
2011. jún. 2. 09:18
 15/16 A kérdező kommentje:
Anyukán elfogadta belenyugodott és elment a baba és meg is mútötek. padlón vagyok :(
2011. jún. 8. 17:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnálom. De mindennek megvan az oka. Most még nem tudjuk, mi miért történik, de néha eltelik egy kis idő, vagy akár néhány év, és minden világossá válik. Ennek még ezek szerint nem volt itt az ideje. Sajnálom.
2011. jún. 8. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!