Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell nem rágörcsölni a...

Hogyan kell nem rágörcsölni a gyerekprojektre?

Figyelt kérdés

Kezd az agyamra menni a téma. Semmi másra nem tudok gondolni. Havonta vakarom föl magamat a padlóról. Ovulációtól mensiig minden egyes nap egy kínszenvedés, szinte már a negatív teszttel a kezemben is jobban érzem magam, mint a várakozás napjaiban.

Válasz: Ön

a) forduljon ideggyógyászhoz

b) forduljon fel

c) egyéb, éspedig:

2011. máj. 31. 13:22
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:

c)

gondolj arra,ha ennyire gyötröd magad,tuti nem fog jönni!

PRÓBÁLJ MEG IGENIS MEGNYUGODNI!Tudod,nem?:

"a baba akkor jön,ha eljött az ideje.."

A Te babád a Nyugodt Anyukájára vár :)

Segíteni szeretnék,tudom,nehéz,de ne akard mindenáron.Hiszen úgyis terhes leszel!

Sok sikert!Drukkolok!

2011. máj. 31. 21:24
 22/33 anonim ***** válasza:

nem tudom, miért értettétek többen is tévesen úgy, hogy egy hónap rágörcsölésről beszélek, hisz írtam: másfél éve kezdtem "görcsölni"!

kérdező: az, hogy "nevetni fogsz ezen"-- vagy legalábbis mosolyogni, azt azért gondoltam így, mert én a másfél-két évvel ezelőtti kérdéseimen mosolygok.

nem szerettelek volna megbántani, de mivel mégis ezt tettem, kérlek ne haragudj.

2011. jún. 1. 09:16
 23/33 anonim ***** válasza:

Az egy hónapos én vagyok! Szerintem azt nekem írták! Bár én nem éreztem semmit sértőt abban,hogy nevetni fogsz. Pláne,hogy olyan írta, aki szintén átment a dolgokon.

A barátnőméknek két év után jött össze, már ő is nevet néha magán visszagondolva,hogy miket csinál. Nyilván már azért tudja könnyedén venni, mert ott szuszog a két hónapos picije.

De én nem érzem,hogy megalázó lett volna a komment!

2011. jún. 1. 09:20
 24/33 A kérdező kommentje:

Hát épp erről van szó, könnyen nevetgél az ember a saját hülyeségein, amikor már rég ott van a babája, de egész más a helyzet, ha még benne vagy a problémában. Én nem is értem, mit kell ezen magyarázni olyasvalakinek, aki saját álítása szerint maga is átment ezen. Ha tényleg így volt, nyilván nem esik nehezedre szempontot váltani. Én most vagyok a padlón, csupán jó ötleteket, pár kedves szót vártam, de nem hittem, hogy ilyesmit is kapok majd.

A "jön majd a baba, ha itt lesz az ideje" mantrát már megszoktam, bár fentebb már kifejtettem, miért tartom hülyeségnek. És ezt is jobbára olyanok szokták írni, akik már terhesek, nyilván nekik már itt van az ideje, nekem meg még nem, ezt is tök jó az orrom alá dörgölni. Azért arra esetleg ők is emlékezhetnek, hogy voltak párszor padlón, és milyen is volt az.

Tudjátok mit, nem is érdekel, akik tényleg segíteni akartak, azoknak szívből köszönöm, ilyenkor minden kedves szó sokat jelent.

Megyek állást keresni, legalább pénzünk legyen.

2011. jún. 1. 13:29
 25/33 anonim ***** válasza:

Szia. Én tudom mit érzel, mi tavaly november óta próbálkozunk, és eddig hiába. Pedig szedek clostilbegytet is, elevitet, rengetek vitamint. Hőmérőzök minden reggel, ovutesztelek, és PG53-at is használom. Én is eléggé rágörcsöltem, próbálom visszafogni magam, de nem egyszerű.

Kedves kérdező, megkérdezhetem, hogy hány éves vagy???

2011. jún. 1. 13:29
 26/33 anonim ***** válasza:

Senki nem bántott meg Kérdező, mindenki jó szándékú tanácsokat adott!

Ne legyél sértett, és ne marogass másokat, mert nincs igazad.

Nem sértett meg az a válaszoló sem, aki azt mondta, hogy "nevetni fogsz" és azok sem, akik azt mondták, hogy "jön, ha jönnie kell"

Jó szándékkal mondta mindenki, amit mondott, úgyhogy nem kell megsértődni, pláne nem kiforgatni a jóindulatot rosszindulattá!

2011. jún. 1. 13:34
 27/33 A kérdező kommentje:

34.

PG 53-mal már feladtam :) Ovutesztelek és palástfüvezni ebben a hónapban kezdtem. Folsav, megnézium, B6

Már 9 nónapja sportolunk rajta :)

2011. jún. 1. 13:56
 28/33 A kérdező kommentje:
ja igen, és hőmerő nálam is játszik
2011. jún. 1. 13:57
 29/33 anonim ***** válasza:

Hát akkor sorstársak vagyunk. :) Ha van valami, akkor ird majd meg, figyelni fogom a kiírásod. Kíváncsi vagyok, mi lesz veled. Írok én is ha van valami. (november óta probálkozó voltam :):):): )

-Ann

2011. jún. 1. 17:42
 30/33 anonim ***** válasza:

Ne haragudj de senki nem bántott!

Nem egy ismerősöm van, aki próbálkozik régóta, padlón voltak ők is, de így senki nem viselkedett. Ha padlón vagy, akkor sírni kell egy nagyot, nem itt támadni azt, aki nem akart téged bántani!

Azért többen is vannak itt,aki 9 hónapnál jóval többet próbálkoztak!

2011. jún. 2. 08:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!