Honnan tudom hogy nincs-e méhen kívüli terhességem? Vannak tünetek?
De ha terhes vagy miért nem mész orvoshoz?:O
Nah mind1 szal a méhen kívüli terhesség nagyon veszélyes mert ahogy nől a baba a testedben úgy egyre jobban szétnyomja azt a rész ahol van és ennek egy belső vérzés lesz a vége.Amit ha nem vesznek észre elvérzéssel jár..és ott akk vége mindennek:(
Szal ha egy méhen kívüli terhességtől félsz akkor irány az orvos!
Csak ő tud neked pontos eredményeket mondani.Ezen az oldalon max. tippeket,tanácsokat,véleményeket,tapasztalatokat modanank.
Választ csak az orvos tud mondani!
ha???
pedig csak o tudja megallapitani, ha terhes vagy, ugyis el kell menned....
Sógórnőm is megilyeztette a családot. Szeretett volna nagy feneket keríteni annak, hogy bejelentse a terhességét. Semmi panasza sem volt. Mindenképpen úgy akarta bejelenteni, hogy legyen a dokitól egy kis fotó a manról. Nos, sem fotó, sem baba nem lett a dologból! Mikor elment az orvoshoz, már majd 2 cm-es volt a kicsi, és rossz helyen. Egyből tlták a műtőbe, mert már majdnem elzáródott a petevezetéke. Sajnos, nem tudták megmenteni a petefészkét. Így csak egy a működőképes neki.
Sokakról hallottam a környezetemben, akinek ilyen méhen kívüli terhessége volt, és többet nem lehetett ez miatt babájuk. Szétroncsol ott bent mindent az a kis embrió. Mindenképpen dokihoz kell menni, ha fennáll a terhesség. Ő megnyugtat, hogy jól tapad e, és a megfelelő helyre.
u.i.: Sógornőmékné szerencsére fél év uán összejött a baba.És azóta neki is van egy 6 hós kislánya, nekem meg egy 8 hós kisfiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!