Ha a 2. terhességem (tünetek) már az elején (5-6hetes) teljesen más, lehet azért mert más nemű lesz a baba?
a fiammal semmi tünetem nem volt,se hányinger,szédülés,étvágytalanság...csak a szaglásom lett jobb.most viszont alig eszem,émelygek,sósat kívánom.
Tapasztalt valaki ilyent?Vagy a nemeknek semmi köze a közérzethez?
nagymamám 3 fiút és 3 lányt szült. 5 terhessége tünetmentes volt, az utolsó előttiben azonban rémes hányingere volt egész nap. Ebből lány született. A másik két lánynál azonban semmi nem volt.
Szóval nála a nemeknek semmi köze nem volt a tünetekhez. Józan paraszti ésszel sem lehet, hiszen a terhességi tünetek nem a baba nemi kromoszómáihoz kötöttek. Inkább azt lehet mondani, hogy nincs két egyforma terhesség.
Szia!
Pont én is ezt akartam kérdezni!
Nekem is van egy fiam és nála semmi tünetem nem volt,most viszont sokszor van hányingerem,alig eszem,pedig még csak pozitiv teszt után vagyok :)kb 4-5 hetes lehetek!
Mi lányt szeretnénk másodiknak,ugyhogy remélem ezért produkálom ezeket a tüneteket!
mi is nagyon lányt szeretnénk így az bátyó mellé.
igen a józan paraszti ésszel belegondolva a nemi jelleg amúgy is kicsit később alakul ki :-)
az ismerősöm is a 2.babáját várja.neki is ez sokkal másabb volt.és nála pont fordítva van.1.lány és a hamarosan születő pedig kisfiú.
meg az is eszembe jutott,hogy ugye a 2.baba általában tervezett(jobban mint az 1.) és lehet pont ezért jobban figyelünk minden kis jelre,ezért tűnik fel most minden :-)
csak gondoltam hátha lehet benne valami....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!